61.
79
In welke bouwmarkt te koop?

Productomschrijving

  • Micro-Drip-System startset
  • Voor bloembedden en moestuinen
  • Startset voor max. 40 m2

Gardena

De Gardena Micro-Drip-System startset voor bloembedden en moestuinen is een complete set waarmee je heel eenvoudig planten in moestuinen en bloemen in bloembedden kunt bewateren. De werking van het Micro-Drip-System is erg eenvoudig: leg de hoofdleiding in de (moes)tuin en maak met het meegeleverde gereedschap gaatjes in de slang waar de sproeiers komen. Plaats vervolgens de sproeiers op de slang en maak hiervan voor hogere gewassen gebruik van de verlengstelen. Met deze set plaats je op de 4 hoekpunten van de (moes)tuin en middenin een sproeier zodat alle planten in de moestuin precies genoeg water krijgen. Ook tijdens periodes van afwezigheid zoals tijdens een vakantie biedt deze set uitkomst. Maak dan gebruik van een (optionele) watercomputer en je hoeft er niet meer naar om te kijken. Deze set bestaat uit een drukregelaar, 25 meter aansluitslang, 2 hoekstukken, 1 kruisstuk, 5 verhoogde sproeiers, 5 afsluiters, 3 eindstoppen, 5 pennen om de slang mee vast te zetten en 3 eindstoppen.

Hoe werkt slim bewateren?

Met het aanleggen van een slim bewaterings systeem zorg je ervoor dat je tuin altijd automatisch wordt bewaterd. Het systeem herkent zelf momenten waarop het water moet geven. Dus of je op vakantie bent of gewoon thuis, je hebt geen omkijken meer naar het bewateren van je planten. Je kan ook handmatig de bewatering regelen door gebruik te maken van de app.

Je start met een besproeiingscomputer, waarop je een bijv. een druppelbuis kan aansluiten voor het langzaam bevochtigen van je planten. Daarnaast heb je een bodemvochtigheidssensor die je erop aan kan sluiten. Deze registreert of de grond besproeid moet worden en geeft dit door aan de computer. Zo kan je het slimme bewaterings systeem steeds meer uitbreiden voor een zorgeloos bewaterings systeem en een goed en groen onderhoud van je tuin.

Lees meer

Vaak samen gekocht

Gardena besproeiingscomputer Select Control
Uitstekend beoordeeld
11 klantreviews
De Gardena besproeiingscomputer Select Control is een digitale besproeiingscomputer om je tuin te bewateren. Op deze computer kan je maximaal drie verschillende planningen inste... De Gardena besproeiingscomputer Select Control is een digitale besproeiingscomputer om je tuin te...
57.
99
Bekijk alles in besproeiingscomputer
Gardena 2-weg waterverdeler
9 klantreviews
De Gardena 2-weg waterverdeler is ideaal voor het gebruik van twee aansluitapparaten op één kraan. De waterdoorvoer is reguleerbaar en volledig afsluitbaar. De waterverdeler is ... De Gardena 2-weg waterverdeler is ideaal voor het gebruik van twee aansluitapparaten op één kraan...
30.
89
Bekijk alles in waterverdeler

Specificaties

Product
Productnummer 545901
EAN 4078500018524
Merk Gardena
Algemeen
Kleurfamilie Zwart
Type Druppelsystemen
Materiaal Kunststof
Technische kenmerken
Debiet water 2 L/uur
Sproeibereik 10 m²
Werkdruk 2 bar

Bestel- en bezorginformatie

  • Vandaag besteld, al na een uur af te halen in jouw bouwmarkt
  • 30 dagen bedenktijd

Retourneren

Je kunt dit artikel binnen 30 dagen na aankoop ruilen in de bouwmarkt.

Klantreviews

Reviews worden geladen

Recent bekeken