58.
99
Dit product is uit ons assortiment
Toon alternatieve producten

Productomschrijving

 • Afmeting ca. (hxb) 90x300 cm
 • Materiaal: bamboe
 • Tweezijdig te gebruiken
 • Eenvoudig op maat te maken
 • Natuurlijke uitstraling

 • Balkonscherm bamboe

  Geniet u ook graag van de frisse buitenlucht en een hapje en drankje op uw balkon? Als u last heeft van nieuwsgierige buren of aan een drukke weg woont, is het logisch dat u behoefte heeft aan extra privacy. Dit balkonscherm is daar ideaal voor. Het beschut uw balkon op een mooie, sfeervolle manier, zodat u geen last meer heeft van pottenkijkers. De afmetingen van 90 x 300 cm (lxb) maken het perfect voor de balustrade van een medium balkon. Het scherm zorgt voor een prettige sfeer met een tropische, natuurlijk uitstraling. Aangezien het bamboe tuinscherm tweezijdig te gebruiken is, geeft het ook aan de buitenkant een Ibiza look. Het is de perfecte toevoeging voor een gezellig aangekleed balkon!

  De bamboestokken zijn aan elkaar vastgemaakt met ijzerdraad. Het scherm wordt voor uw gemak op een rol aangeleverd. Het balkonscherm is daardoor eenvoudig te plaatsen. Bevestig het bamboe tuinscherm gemakkelijk met behulp van bevestigingsdraad aan uw balkon. Natuurlijk geeft het Balkonscherm Bamboo ook een tropische sfeer in uw tuin! U monteert de bamboemat moeiteloos aan een voortuinhek als een luxe tuinscherm. Aangezien het scherm van natuurlijk materiaal is gemaakt, heeft het een lange levensduur. Het scherm is goedkoop in onderhoud: om het scherm mooi te houden, kunt u het indien nodig af en toe afspoelen met water.

  Kortom, wilt u ook graag een sfeervol balkon of tuin maken én kunt u wel wat privacy gebruiken, dan is dit balkonscherm daar ideaal voor. Ga heerlijk op uw balkon zitten en ontspan, want dit elegante bamboescherm houdt u heerlijk beschut. Kijk ook naar de balkonschermen van ander natuurlijk materiaal. Er zijn schermen verschillende afmetingen en met verschillende materialen. U vindt hoe dan ook een prachtig scherm voor uw balkon!

  Natuurschermen

  Een natuurscherm kan een ideale tuin afscheiding zijn. Natuurschermen zijn erg geschikt om tegen een gaasscherm te bevestigen. Bij vrijwel alle natuurschermen is het mogelijk om klimplant hierin te laten groeien. Hierdoor zijn natuurmatten een perfecte oplossing om aan een gaasscherm te bevestigen terwijl je wacht tot je klimplanten volledig begroeid zijn om zo privacy te creëren. Lage natuurschermen zijn ideaal voor op een balkon om meer privacy te creëren met een natuurlijke uitstraling.

  De meeste natuurschermen zijn goed te bevestigen met binders, nieten of schroeven. Zorg ervoor dat het scherm niet in direct contact komt met de ondergrond om de levensduur te verlengen

  Lees meer

  Specificaties

  Product
  Productnummer 159057
  Gewicht product 5940 gr
  Merk Videx
  Duurzaam Nee
  Algemeen
  FSC-keurmerk Nee
  PEFC keurmerk Nee
  Type artikel Balkonscherm
  Kleurfamilie Hout
  Materiaal Plant-/gras (vezel)
  Etiket informatie
  Reviews worden geladen

  Recent bekeken