Toon meer Toon minder

Tuinstoelen aanbiedingen

2 resultaten

Tuinstoelen in de aanbieding bij KARWEI

Tijdens de zomer is het heerlijk om na het werk buiten te zitten en te genieten van de late zonnestralen. Om extra comfortabel te zitten, vind je in het assortiment van KARWEI verschillende tuinstoelen in de aanbieding. Om heerlijk te loungen, is een prettige loungestoel de perfecte oplossing. Heb je een kleine tuin of balkon en geen plek voor een loungestoel? Kies dan voor een compacte tuinstoel. Plaats er tuinstoelkussens op en je zit er net zo lekker op als op een loungestoel. Bekijk het ruime assortiment aan tuinstoelen in de aanbieding online in onze webshop!

Goedkope wicker & houten tuinstoelen

Elk materiaal heeft zo zijn eigen voordeel. Een wicker tuinstoel heeft een natuurlijke uitstraling, doordat het kunststoffen materiaal om het frame is gevlochten. Het heeft daarmee de uitstraling van rotan, maar doordat het materiaal van kunststof is, is het een heel duurzaam materiaal. Je hebt dus lange tijd plezier van jouw wicker tuinstoel! Heeft dit je interesse gewekt? Bekijk dan hier de wicker tuinstoelen in de aanbieding! Wil je graag weten hoe je jouw wicker tuinstoel moet onderhouden? Op onze adviespagina lees je hoe je jouw tuinmeubelen moet onderhouden, zodat je lang plezier van ze hebt. Naast wicker vind je in het assortiment van KARWEI ook houten tuinstoelen in de actie. Een voordeel van houten tuinmeubelen is dat deze niet heet worden in de zon. Je zit er dus altijd met een gerust hart op!

Verstelbare tuinstoelen in de aanbieding

Met een verstelbare tuinstoel is het mogelijk om de rugleuning verder naar achter te plaatsen of om de rugleuning rechter te plaatsen. Op deze manier bepaal je welke stand het fijnst zit, waardoor jij nog meer geniet van de heerlijke zon. Bij KARWEI vind je verschillende verstelbare tuinstoelen in de aanbieding. Er zit er altijd één tussen die past bij de uitstraling van jouw tuin!

Geniet comfortabel van de zon in de goedkope tuinstoelen van KARWEI. In ons assortiment vind je loungestoelen, blokstoelen en verstelbare tuinstoelen met korting. Bekijk het aanbod in onze webshop en bestel jouw comfortabele tuinstoel direct online voor een leuke prijs!

Recent bekeken