Rolgordijn op maat of in standaard maat

KARWEI verkoopt diverse type/soorten rolgordijnen. KARWEI biedt een ruim assortiment rolgordijnen aan in standaard maten aan en voor een kleine meerprijs kun je deze ook eenvoudig door ons laten inkorten in de breedte. Je kunt ook je eigen rolgordijn volledig zelf samen stellen. Je kunt hierbij kiezen uit een uitgebreide collectie stoffen en kleuren, je hebt keuze in diverse afwerkingsmogelijkheden en het rolgordijn is volledig op maat gemaakt. Rolgordijnen zijn heel functioneel, maar tegenwoordig ook decoratief en passen in iedere ruimte van jouw huis. Afhankelijk van het type stof zijn ze voor verschillende functies geschikt.

Rolgordijnen op maat gemaakt

  • Op maat gemaakt voor jouw raam
  • In drie stappen eenvoudig samen te stellen
  • Keuze uit vele kleuren en stoffen
  • Keuze uit vele afwerkingsmogelijkheden
Start met samenstellen

Rolgordijnen in standaard maten

  • Uitgebreide collectie in standaard maten
  • Eenvoudig zelf in te korten
  • Liever door ons laten inkorten? Dat kan ook!

> Start met inkorten

Bekijk het assortiment

Transparante rolgordijnen

Dit type rolgordijn is gemaakt van het dunne stof. Met een transparant rolgordijn zorg je ervoor dat er veel licht naar binnen komt, maar de scherpte van het zonlicht wordt gefilterd. Hierdoor ontstaat een prettig en natuurlijk licht in de ruimte. Dit type rolgordijn is heel geschikt voor ruimtes waar je overdag veel bent en waar privacy minder belangrijk is. Denk bijvoorbeeld aan de keuken of een kantoor.

Lichtdoorlatende rolgordijnen

Dit type rolgordijn is gemaakt van een stof die niet geheel verduisterend is en nog gedeeltelijk zonlicht doorlaat. De lichtdoorlatende stoffen zorgen hierdoor ook voor meer privacy dan de transparante rolgordijnen. Vanaf buiten kijkt men niet meer naar binnen. Wel is het bijvoorbeeld te zien of het licht binnen aan staat. Deze semi-transparante rolgordijnen zijn heel geschikt voor ruimtes waarbij je wel graag wat privacy wil, maar het zonlicht niet geheel wilt buitensluiten. Denk bijvoorbeeld aan de woonkamer, keuken of werkkamer.

Verduisterende rolgordijnen

Dit type rolgordijn is gemaakt van een stof die deels tot volledig verduisterend is, de mate van verduistering is afhankelijk van het type stof. Verduisterende rolgordijnen zorgen er ook voor dat er vanaf de buitenkant niet kan worden gezien wat er binnen gebeurt. Dit type gordijn is geschikt in ruimtes waar je weinig tot geen lichtinval en geen inkijk wil. Denk bijvoorbeeld aan de slaapkamer.

Bediening

Bij de rolgordijnen van KARWEI die je zelf kunt samenstellen kun je kiezen uit verschillende bedieningsopties. Je kunt kiezen uit kettingbediening, veerbediening of elektrische bediening.
De rolgordijnen die direct uit voorraad leverbaar zijn, zijn voorzien van een standaard kettingbediening. Wel kunnen deze rolgordijnen voorzien worden van diverse accessoires, denk aan luxere of langere kettingmechanismen en aluminium onderlatten.

Bekijk hier alle accessoires voor raamdecoratie >