Montageservice

Wil je iets veranderen in je huis, maar heb je zelf te weinig kennis en ervaring, geen tijd of is de klus te groot? Bekijk de mogelijkheden van de Karwei Montageservice. Met onze vakmensen is je klus zo geklaard en kun jij sneller genieten van het eindresultaat.

Hoe het werkt?

 

Meest uitgevoerde klussen

 

Veelgestelde vragen

Wanneer wordt de klus ingepland?

We streven ernaar je klus binnen 3 werkdagen in te plannen op een door jouw opgegeven voorkeursdag. Deze zullen wij per mail aan je bevestigen. Mocht dit onverhoopt niet lukken nemen wij contact met je op om de klus in te plannen op een andere dag. In de aanvraag kan je maximaal 3 voorkeursdagen opgeven.

Wanneer wordt de klus uitgevoerd?

We streven er naar de klus uit te voeren op één van je voorkeursdagen. Lukt dit niet nemen we contact met je op. 95% wordt uitgevoerd op uiterlijk de laatste voorkeursdag. We streven er naar je klus uit te voeren binnen 3 tot 4 weken.

Hoe ziet zo’n dag eruit als de vakman langs komt?

Op de afgesproken datum en tijdstip komt de vakman langs. De vakman zal alvorens het uitvoeren van de klus, de klus met je doornemen. In het geval er sprake is van meerwerk wordt dit vooraf met je afgestemd zodat je niet voor verrassingen komt te staan. De vakman zal vervolgens de klus gaan uitvoeren. Als de klus is afgerond vind de oplevering plaats. Na oplevering ontvang je direct een e-mail met daarin een iDeal betaallink.
In sommige gevallen is betalen via iDeal nog niet mogelijk. Indien dit het geval is wordt dit duidelijk gecommuniceerd.

Komen er nog onverwachte kosten bij?

De klus wordt uitgevoerd voor de kosten zoals aan jou bevestigd per mail. Mocht bij aanvang van de klus blijken dat er in tegenstelling tot datgene wat in de aanvraag stond toch meerwerk nodig of gewenst zijn wordt dit vooraf met je afgestemd. De montagekosten inclusief het eventuele meerwerk worden achteraf betaald via een iDeal betaallink.
In sommige gevallen is betalen via iDeal nog niet mogelijk. Indien dit het geval is wordt dit duidelijk gecommuniceerd.

Hoe en wanneer moet ik betalen?

De montagekosten inclusief het eventuele weerwerk worden achteraf betaald via een iDeal betaallink. In sommige gevallen is betalen via iDeal nog niet mogelijk. Indien dit het geval is wordt dit duidelijk gecommuniceerd.

Wat moet ik allemaal in huis hebben op de montagedag?

Van de vakman mag je verwachten dat ze het benodigde gereedschap bij zich hebben. Van jou verwachten we dat je alle benodigde materialen in huis hebt. Twijfel je of je aan alle producten gedacht hebt, neem dan contact met ons op.

Moet ik voor alle gereedschap zorgen?

De vakman neemt alle gereedschap mee. Jij hoeft alleen te zorgen dat de benodigde materialen op de dag van montage aanwezig zijn.

Recent bekeken