Bij Karwei geloven wij in een groenere toekomst en streven we ernaar om duurzame energie voor iedere huiseigenaar toegankelijk te maken. Of je nu op zoek bent naar zonnepanelen om de energierekening te verlagen of om je ecologische voetafdruk te verkleinen, wij hebben de perfect oplossing voor elke situatie. Vraag via onderstaande knop een gratis vrijblijvend adviesgesprek aan.

Vraag een gratis adviesgesprek aan
  • Gemiddeld 950 euro besparen
  • 25 jaar garantie
  • Alleen A-merken
  • Uitgevoerd door professionals

Zonnepanelen advies en installatie in 4 stappen

Stap 1: Advies aanvraag

Vraag via het aanvraagformulier een gratis vrijblijvend adviesgesprek aan. Er wordt binnen 3 dagen telefonisch een adviesgesprek gepland.

Stap 2: Online afspraak

De adviseur van Zonduurzaam komt binnen 2 dagen met je in contact om de mogelijkheden te bespreken rondom jouw situatie. Op basis daarvan wordt een op maat gemaakt voorstel toegezonden.

Stap 3: Ontvangst offerte

Je ontvangt een offerte, deze is 14 dagen geldig. Indien je akkoord gaat met de offerte wordt er in samenspraak met Zonduurzaam een datum voor de uitvoering van de klus ingepland.

Stap 4: Uitvoering klus

De installatieklus zal na akkoord vanaf gemiddeld 4 weken worden uitgevoerd, dit is afhankelijk van de specifieke situatie. Je betaalt eenvoudig achteraf en ontvangt tot wel 25 jaar garantie op je zonnepanelen.

Is een adviesgesprek met inspectie gratis?

Ja, het adviesgesprek met inspectie is gratis. Het plaatsen van zonnepanelen en de kosten die daarbij horen worden pas in rekening gebracht na oplevering van de installatie.

Wanneer wordt er contact met mij opgenomen voor het inplannen van een adviesgesprek?

Zodra je het formulier hebt ingevuld, word je binnen 1-3 werkdagen benaderd door een van onze adviseurs.

Wordt er altijd eerst een inspectie uitgevoerd voordat ik een offerte krijg?

Ja, tijdens en na het offertetraject kijken technisch specialisten naar een passende oplossing voor de woning en de specifieke situatie.

Wanneer krijg ik een offerte?

Wij doen ons best om direct na de eerste intake een offerte uit te brengen die past bij jouw situatie.

Maakt het uit waar ik woon in Nederland?

Nee, we kunnen in principe in heel Nederland zonnepanelen leveren. Alleen voor de Waddeneilanden ligt dit soms wat lastiger.

Hoe snel worden mijn zonnepanelen geïnstalleerd, nadat ik akkoord ben gegaan met de offerte?

Dit is afhankelijk van hoeveel vraag er op dat moment is naar het installeren van zonnepanelen in een specifieke regio. Over het algemeen hebben wij voldoende installatieteams door het hele land. In de meeste gevallen worden de zonnepanelen binnen 6 tot 8 weken geplaatst.

Recent bekeken