Je huis laten isoleren: een goed idee! Je woning wordt direct een stuk comfortabeler en je kan tot 30% op je energiekosten besparen. Bij Karwei kan je je isolatieklus ook overlaten aan een professional. Sommige isolatieklussen zijn gewoonweg te specialistisch om zelf te doen en moet je laten uitbesteden voor het beste resultaat. Daarnaast zijn bepaalde klussen veel werk en kan het lastig zijn als je het nooit doet. Het uitbesteden van de klus levert dan gemak en tijdswinst en gegarandeerde kwaliteit op!

  • Uitgevoerd door professionals: ★★★★★ 4.4/5
  • 10 jaar garantie op isolatieklussen
  • Verhoogd wooncomfort en energiebesparing
  • Subsidie mogelijk
  • Meestal in 3 tot 7 jaar is jouw isolatieklus terugverdiend

Laten isoleren in 4 stappen

De hoge energieprijzen veroorzaken momenteel een run op energiebesparende maatregelen. Hierdoor zijn respons- en levertijden langer dan je van ons gewend bent. We vragen begrip voor deze situatie en proberen je zo snel mogelijk van dienst te zijn.

Stap 1: Advies

Vraag via het formulier een gratis vrijblijvend adviesgesprek aan. Telefonisch wordt er binnen 5 dagen een adviesgesprek aan huis gepland.

Stap 2: Afspraak

De adviseur van Pluimers Isolatie komt binnen twee maanden langs om je huis te inspecteren voor de mogelijkheden. De adviseur geeft advies en stuurt na afloop het advies en de offerte per mail.

Stap 3: Offerte

Offertes bij Pluimers Isolatie zijn 30 dagen geldig. Indien je akkoord gaat met de offerte plannen de professionals een datum voor de uitvoering van de klus in.

Stap 4: Uitvoering

De uitvoering is op dit moment binnen 3 maanden na akkoord.
Voor isolerende beglazing is de uitvoering binnen een half jaar. Na eenvoudig achteraf betalen ontvang je 10 jaar garantie!

Subsidie voor jouw isolatieklus

Er is een landelijke subsidie voor isolatie van je dak, buitenmuren, vloer en ramen. De subsidie is een vast bedrag per vierkante meter. Als je 2 of meer maatregelen neemt, is het bedrag per vierkante meter twee keer zo hoog als wanneer je 1 isolatiemaatregel neemt. Voor het hoge bedrag mag je een isolatiemaatregel ook combineren met een warmtepomp of zonneboiler.
Daarnaast hebben gemeentes en provincies soms eigen subsidiepotjes. Kijk op Energiesubsidiewijzer welke subsidies er in jouw gemeente en provincie zijn. Voor de exacte regels en bedragen met betrekking tot de landelijke subsidie verwijzen wij u graag door naar het RVO. Pluimers helpt bij de aanvraag van de landelijke subsidie.

Grote isolatieklus uitbesteden?

Grote isolatie klussen kunnen worden uitgevoerd door de professionals van Pluimers. Denk hierbij aan dakisolatie, gevelisolatie, spouwmuurisolatie, vloerisolatie en isolatieglas. Het isoleren van de spouwmuur, gevel impregneren en het zetten van isolatieglas is niet geschikt om zelf te doen. Daarnaast gebruiken professionals vaak materiaal dat in bepaalde situaties kwalitatief beter is en als doe-het-zelver minder goed te gebruiken is.

Vraag jouw adviesgesprek aan

Kleine isolatieklussen liever uitbesteden?

Niet alle doe-het-zelf isolatieklussen worden door Pluimers Isolatie gedaan. Kleine isolatieklussen zijn bijvoorbeeld buisisolatie en radiator folie aanbrengen, radiator ventilator plaatsen en tochtwering aanbrengen.
Wil je deze kleine klussen niet zelf doen en liever uitbesteden? Boek dan een klusjesman per uur!

Klusjesman per uur boeken

Veelgestelde vragen over isoleren

Is een adviesgesprek met inspectie kosteloos?

Een adviesgesprek kost u helemaal niets. Onze adviseurs komen geheel kosteloos bij u langs om de mogelijkheden met u door te nemen.

Wanneer word ik gecontacteerd om een adviesgesprek te plannen?

Doorgaans word er binnen drie werkdagen telefonisch contact met u gelegd om een adviesgesprek op locatie met u te plannen.

Word er altijd eerst een inspectie gedaan alvorens jullie een offerte uitbrengen?

Ja, om een definitieve offerte voor u op te stellen zullen we altijd eerst een inspectie op locatie doen. Deze inspectie is geheel vrijblijvend. Tijdens deze inspectie word de staat van uw te isoleren oppervlakten goed bekeken op de mogelijkheden die er zijn tot verduurzaming. Daarnaast word er door de adviseur nauwkeurig een meting gedaan van het te isoleren oppervlakte.

Wanneer krijg ik een offerte?

In de meeste gevallen kan onze adviseur u tijdens het adviesgesprek meteen vertellen wat de kosten zijn om isolatie toe te passen. Meestal word er ook meteen een offerte voor u gemaakt en laten wij die voor u achter zodat u precies weet waar u aan toe bent.

Hoelang is de garantie op de maatregelen?

De garantie op spouwmuur, vloer en dakisolatie is van toepassing tot 10 jaar na het aanbrengen van de isolatiemaatregelen. De garantie op het isolatieglas bedraagt 5 jaar op het product.

Als ik akkoord ben met de offerte, hoe lang duurt het dan voor de maatregelen aangebracht worden?

Dit is afhankelijk van het product alsmede de periode van het jaar in verband met drukte. Doorgaans is de levering afhankelijk van de periode tussen de 2 tot 7 weken.

Moet ik een aanbetaling doen?

Nee, er word geen aanbetaling van u verlangt. Pas nadat de werkzaamheden gereed zijn word er een factuur verzonden. De betalingstermijn bedraagt 7 dagen na dagtekening van de factuur.

Is Pluimers een gecertificeerde verwerker van isolatiemaatregelen?

Pluimers is sinds 1973 actief en beschikt over alle relevante certificaten waarvan het aanbrengen van isolatie sprake is. Pluimers werkt met certificering van het SKG-IKOB en word hierdoor onaangekondigd op regelmatige basis gecontroleerd op de werkzaamheden. Daarnaast is Pluimers actief in diverse branche organisaties

Maakt het uit waar in Nederland ik woonachtig ben?

Het maakt niet uit waar in Nederland u woonachting bent. Pluimers Isolatie is een nationaal opererend bedrijf. Er is dan ook geen sprake van delen van Nederland waar niet geleverd kan worden.

Mocht er iets niet naar wens verlopen, waar kan ik daar melding van doen?

Pluimers Isolatie beschikt over een afdeling aftersales. Deze afdeling neemt uw opmerkingen of eventuele klachten in behandeling en tracht deze zo goed mogelijk op te lossen. Deze afdeling is te bereiken via aftersales@pluimers.nl

Is het mogelijk subsidie te ontvangen op isolatie werkzaamheden?

Er is een landelijke subsidie voor isolatie van je dak, buitenmuren, vloer en ramen. De subsidie is een vast bedrag per vierkante meter. Als je 2 of meer maatregelen neemt, is het bedrag per vierkante meter twee keer zo hoog als wanneer je 1 isolatiemaatregel neemt. Voor het hoge bedrag mag je een isolatiemaatregel ook combineren met een warmtepomp of zonneboiler.
Daarnaast hebben gemeentes en provincies soms eigen subsidiepotjes. Kijk op Energiesubsidiewijzer welke subsidies er in jouw gemeente en provincie zijn.  Voor de exacte regels en bedragen met betrekking tot de landelijke subsidie verwijzen wij u graag door naar het RVO. Pluimers hebt bij de aanvraag van de landelijke subsidie.

Op alle fronten zeer goed!

"Afspraken allemaal nagekomen, zeer netjes gewerkt op dag van isoleren, perfecte vakkundige uitleg op dag 1 door vertegenwoordiger. Niets dan lof!"

Naam: van Uden
Woonplaats: Naarden
Soort isolatie: Spouwmuurisolatie
Cijfer: 9,5

Top nazorg

"Vakkundige organisatie, die goed meedenkt en ook achteraf aan je denkt als er nieuwe subsidies beschikbaar komen!"

Naam: Bart
Woonplaats: Venray
Soort isolatie: Spouwmuurisolatie, vloerisolatie
Cijfer: 9,2

Recent bekeken