€ 94.95 /m²
71.
21 /m²
Per pak € 188.00
Aanbieding nog 3 dagen geldig
Wat is je oppervlakte?
Momenteel online niet op voorraad
Toon alternatieve producten
In welke bouwmarkt te koop?

Productomschrijving

  • Kant-en-klaar geolied
  • Met tong-en-groef verbinding voor eenvoudig leggen
  • Met 3 mm eiken toplaag
  • Pak bevat planken van verschillende lengtes
  • Kleurverschillen en variatie in noesten kunnen per plank variëren
  • Garantie van 20 jaar
  • Extra Breed

 


vtwonen

Dit vtwonen XL parket bruin geolied eiken 18 mm 2,64 m² bestaat uit een basisplank van maar liefst 30 cm breed met een dikte van 18 mm. Deze plank is voorzien van een eiken toplaag met een bruin geoliede afwerking. Door de brede planken creëert de vloer een zeer ruimtelijk effect. De prachtige bruine vloer geeft je woning een eigentijdse uitstraling. De bruine bewerking zorgt voor een mooie trendy uitstaling. De vloer leg je door middel van een tong-en-groefverbinding en dat zorgt voor een aantal aanzienlijke voordelen. Ten eerste verloopt het leggen gemakkelijk. Ten tweede kun je de vloer zwevend leggen en hoef je deze niet vol te verlijmen met de ondervloer, waardoor je veel minder lijm nodig hebt. Door de samenstelling van de plank is parket goedkoper in de aanschaf dan een vloer van massief hout. Ook werkt de vloer minder dan een vloer van massief hout. De planken van dit parket zijn reeds kant-en-klaar geolied en kunnen dus na het leggen direct worden belopen. Wel adviseren wij je de vloer direct na het leggen nog een keer extra in de olie te zetten.

Geolied
Dit lamelparket is reeds voorzien van een houtolie kan direct worden belopen. Na verloop van tijd dien je de vloer opnieuw te oliën omdat er slijtplekken kunnen ontstaan. Voor het onderhoud van deze vloer is een speciale onderhoudsset verkrijgbaar. Gebuik voor deze vloer de onderhoudsset voor naturel geoliede vloeren art.nr. 557355. Deze set bestaat uit een intensieve reiniger voor het schoon maken van de vloer voordat deze opnieuw in de olie moet worden gezet, een onderhoudsolie om de vloer opnieuw in de olie te zetten of plaatselijke slijtplekken bij te werken en een zeep om de houten vloer om de 3 tot 4 weken te reinigen.

Bijpassende plinten
Bijpassende plinten voor deze vloer zijn de plakplint onbehandeld eiken en de muurplint onbehandeld massief eiken. Deze plinten zijn onbehandeld en kunnen geolied worden in de gewenste afwerking.

Basisvloer
Vloerdelen kunnen worden gelegd op een betonnen of houten basisvloer. Deze dient vlak, vochtvrij en stabiel te zijn. Zet losse houten planken vast en maak een basisvloer van spaanplaat. Met de Firstfloor Isoline en Isoline+ ondervloerplaat heb je een degelijke basis voor je nieuwe vloer. Een betonnen vloer mag niet meer dan 2% vocht bevatten en verwerk bij dit type vloer altijd een vochtdichte folie.

Hulp nodig bij je klus?
Bekijk het klusadvies op onze website voor meer informatie over het leggen van een parketvloer.

Gereedschap
Maak bij het leggen van de vloer gebruik van: laminaatlegset, decoupeerzaag, winkelhaak, meetlat, potlood en afstandhouders.

Onderhoud
Zorg altijd voor een goede deurmat om inloop van vuil en zand te voorkomen. Zand zorgt voor krassen op de vloer. Voorzie meubels van viltplakkers en neem de vloer nooit te vochtig af. 

Lees meer

Specificaties

Product
Productnummer 107837
EAN 8717003328988
Gewicht product 24.800 gr
Hoogte product 1,8 cm
Lengte product 2,2 m
Breedte product 30 cm
Type(nummer) 107837
Merk vtwonen
Afmetingen uit verpakking
Dikte lamel 18 mm
Dikte massief houten toplaag 4 mm
Aantal lamellen per pak 4
Lengte lamel (excl verbinding) 2200 mm
Aantal m² per pak 2.64 m²
Breedte lamel (excl verbinding) 300 mm
Dikte toplaag 4 mm
Algemeen
Materiaal Hout (bewerkt)
Lijn vtwonen
Afwerking Geolied
Eigenschap materiaal Gelamineerd
Materiaal (detail) Multiplex, Populieren, Eiken
Type Parket
Kleurstaal Nee
FSC-keurmerk Nee
PEFC keurmerk Nee
Vloermotief Plank
Uiterlijk
Kleurfamilie Bruin
Kleur Bruin geolied
V-groef Ja aan lange zijde
Voelbare houtstructuur Ja
Glanstype Mat
Decor Bruin geolied
Oppervlakte structuur Natuurgetrouwe structuur
Vorm Plank
Afwerking oppervlakte Glad
Gebruik
Geluidsreducerende onderlaag Nee
Geschikt voor vloerverwarming Ja
Geschikt voor vochtige ruimtes Nee
Type verbinding Tong en groef verbinding
Legmethode Zwevend met verlijming in mes-en-groef
Leginstructies Elke vloer heeft zijn eigen leginstructies. Daarom is het belangrijk om de bijgevoegde handleiding door te lezen voordat je begint met leggen. Laat na aanschaf de vloer 48 uur rusten in de kamer waar je deze gaat leggen. Leg het pakket vlak neer en zet ze niet schuin tegen te muur. Hierdoor kunnen ze kromtrekken. Zorg dat de luchtvochtigheid in het huis stabiel blijft want een te hoge luchtvochtigheid zorgt ervoor dat de vloer kan gaan uitzetten en omhoog kan komen.
Type vloerverwarming Warmwaterbuizen
Geschikt voor trap Nee
Antislip Nee
Reviews worden geladen

Recent bekeken