30.
39
Tijdelijk niet verkrijgbaar in de webshop
Toon alternatieve producten

Productomschrijving

  • Materiaal: Geimpregneerd grenen hout
  • Afwerking: 1 zijde fijnbezaagd
  • Beoogd gebruik: Constructiehout

Geen

Duurzaam tuinhout bij KARWEI

Bij KARWEI vind je een uitgebreid assortiment tuinhout zoals tuinpalen, tuinplanken en schuttingen in alle gangbare houtsoorten zoals geïmpregneerd vuren- en grenenhout, douglas en hardhout.

Douglas plank

De dikte van de plank is ca. 2,8 cm, de breedte is ca. 19,5 cm en de lengte is 400 cm lang. Natuurlijk is de plank ook eenvoudig op iedere gewenste lengte te zagen. Deze plank is aan 1 zijde geschaafd wat betekent dat deze gemakkelijk bewerkt kan worden met verf./p>

Hout is een natuurproduct

Als je kiest voor hout dan kies je voor een natuurproduct met karakter. Hout is de enige hernieuwbare grondstof dat door duurzaam bosbeheer door de natuur blijvend voorzien kan worden. Wel is het goed om rekening te houden met enkele natuurlijke eigenschappen van hout. Hout 'werkt' altijd waardoor het hout onder invloed van het weer kan krimpen of uitzetten. Daarom vermelden wij in de maatvoering van het tuinhout van KARWEI altijd ca. maten. Verder kan er hars in het hout zitten. Het hout bevat 'vlammen' en knoesten die in de zomer open kunnen gaan staan waarbij het hars uit het hout kan komen. Verder zal tuinhout na verloop van tijd op natuurlijke wijze vergrijzen. Het vergrijzen heeft geen negatieve invloed op de levensduur van het hout. Als je de natuurlijke kleur van het hout langer wilt behouden dan kun je het hout behandelen met een tuinbeits.

Lees meer

Specificaties

Product
Productsoort Tuinplank
Productnummer 615209
Gewicht product 15.300 gr
Hoogte product 2,8 cm
Lengte product 4 m
Breedte product 19,5 cm
Merk Geen
Duurzaam huis Nee
Algemeen
FSC-keurmerk Nee
PEFC keurmerk Ja
Type Plank
Decor Houtnerf
Kleur Olijfgroen
Kleurfamilie Groen, Hout
Materiaal (detail) Grenen
Gebruik
Beoogd gebruik Constructiehout
Voorbehandeling hout Geïmpregneerd
Technische kenmerken
Buigbaar Nee
Remaining
Materiaal Hout
Reviews worden geladen

Recent bekeken