close

Stoel Caroline zwart

129.
00
Kopen in de bouwmarkt
Kopen in de webshop
Niet verkrijgbaar in de webshop
Toon alternatieve producten

Productomschrijving

  • Loungestoel
  • Materiaal: Hout

Stoel Caroline is een houten stoel waar je heerlijk op kunt relaxen. De stoel heeft een natuurlijke uitstraling en is gemaakt van acacia hout.Omdat hout een natuur product is gaat het na verloop van tijd leven. Dit houten tuinmeubel is behandeld met een lak laag, na verloopt van tijd kunnen er scheurtjes en verkleuring ontstaan. Met de juiste behandeling blijft het hout lang mooi van kleur.


Afmetigen
Stoel Caroline naturel is 72 centimeter hoog, 83 centimeter breed en 66 centimeter diep.

Onderhoud geolied meubel
Een houten tuinmeubel moet je gemiddeld 1 a 2 keer per jaar behandelen. Je maakt als eerste je meubel schoon door deze te af te spuiten met water en te ontvetten. Vervolgens kan je het meubel schuren met een fijne korrel schuurpapier en na het schuren stofvrij maken. Neem het meubel af met een licht vochtige doek en breng als laatste een lak laag gelijkmatig aan. Bij het schoonmaken van je meubel, gebruik geen agressieve schoonmaakmiddelen maar een zachte borstel, groene zeep en lauw water.


Opslag

Om jarenlang plezier te hebben van uw meubel geniet het de aanbeveling om na het seizoen het meubel onder een beschutting te plaatsen, af te dekken met een hoes of binnen op te bergen. Het meubel droog en nooit helemaal luchtdicht afdekken, om schimmel en vochtplekken te voorkomen. Maakt u bij uw meubel gebruik van kussens, berg deze dan bij nat weer op, op een droge plek. Regenwater op kussens kan worden afgenomen met een droge doek. Indien gewenst kunnen kussens worden gewassen volgens de aangegeven was-instructies.

Constructie

Controleer elk seizoen, indien van toepassing, of het bevestigingsmateriaal van uw meubel nog stevig genoeg vastzit en draai dit zo nodig aan.

Lees meer
Product
Productsoort Loungestoel
Productnummer 561183
Gewicht product 10.8 kg
Hoogte product 71.5 cm
Breedte product 82.5 cm
Lengte product 66.0 cm
Merk PURE
Algemeen
FSC-keurmerk Ja
Kleurfamilie Zwart
Lijn Caroline
Materiaal Hout
Type Loungestoel
Afmetingen
Zitdiepte 535 cm
Gebruik
Stapelbaar Nee
Reviews worden geladen