Poort Exclusive op frame ca. 180x90 cm

(1 klantreviews)
189.
29
Tijdelijk niet verkrijgbaar in de webshop
Toon alternatieve producten

Productomschrijving

  • Voorbehandeling hout:Geïmpregneerd
  • Kleurfamilie:Hout
  • Materiaal:Hout

Poort Exclusive op frame ca. 180x90 cm>
Deze poort kan het beste worden gecombineerd met een schutting van vuren hout. De hoogte is 180 cm. Je kunt zelf kiezen of je deze poort links- of rechtsdraaiend plaatst. Verder is deze poort voorzien van een metalen frame wat zorgt voor extra stabiliteit en stevigheid. Het is dus een extra duurzame poort.Bevestigingsmateriaal wordt meegeleverd: 2x verstelbare heng en 2x plaatduim. Deze tuindeur kan zowel links- als rechtsdraaiend worden geplaatst..

Monteer beide duimen aan de paal en plaats op de duimen de poort. Om de poort af te sluiten kan een standaard boerenklinkstel gebruikt worden. Met een boerenklinkstel kan je eenvoudig je poort afsluiten zonder sleutel. De poortslot welke past op Poort Hardhout is de tuinpoortsluiting poortslot met cilinderslot, artikel 107245.

Duurzaamheid en onderhoud

Deze tuinpoort is gemaakt van geïmpregneerd vurenhout. Dit is een van de meest gebruikte houtsoorten in de tuin. Doordat het hout is geïmpregneerd, wordt de levensduur ervan verlengd. Hierdoor is het ook niet nodig om het hout direct te behandelen met een tuinbeits. Pas na circa 5 jaar dient het hout behandeld te worden met een beits of olie voor kleurbehoud en behoud van de levensduur.

Hout is een natuurproduct

Hout is een natuurproduct met karakter. En het is een hernieuwbare grondstof dat door duurzaam bosbeheer door de natuur blijvend voorzien kan worden. Wel is het goed om rekening te houden met enkele natuurlijke eigenschappen van hout. Hout 'werkt' altijd waardoor het hout onder invloed van het weer kan krimpen of uitzetten. Daarom vermelden wij in de maatvoering van het tuinhout van KARWEI altijd ca. maten. De maten zullen in veel gevallen kleiner zijn dan de ca. maat gezien ons hout altijd terug gedroogd wordt.

Verder kan er hars in het hout zitten. Het hout bevat 'vlammen' en knoesten die in de zomer open kunnen gaan staan, waarbij het hars uit het hout kan komen. Ook zal tuinhout na verloop van tijd op natuurlijke wijze vergrijzen. Het vergrijzen heeft geen negatieve invloed op de levensduur van het hout.

Lees meer

Specificaties

Product
Productsoort Schuttingpoort
Productnummer 505792
Gewicht product 27800 gr
Hoogte product 1.8 m
Lengte product 5.1 cm
Breedte product 90.0 cm
Merk Geen
Duurzaam Nee
Algemeen
FSC-keurmerk Nee
Kleur Olijfgroen
Lijn 180x90 cm
PEFC keurmerk Ja
Type artikel Tuindeur
Type poort Recht
Decor Houtnerf
Kleurfamilie Hout
Materiaal Hout
Soort materiaal Vuren
Afwerking Geschaafd, Geïmpregneerd
Afmetingen
Openingsbreedte 90.0 cm
Gebruik
Bevestigingsmethode Duimenset
Voorbehandeling hout Geïmpregneerd
Etiket informatie
Reviews worden geladen

Recent bekeken