(1 klantreview)
17.
99
Per kg € 9.72
0,875 kg 1,75 kg

Productomschrijving


De Pokon mosweg 1750 gram is een effectieve en zeer snelle oplossing tegen mos in het gazon. Mos kan ontstaan in het gazon doordat de bodem een lage voedingswaarde heeft. De Pokon mosweg zorgt ervoor dat het gazon snel herstelt en het mos verdwijnt. Het is niet aan te raden om Pokon mosweg te gebruiken gedurende perioden van droogte, als de grond bevroren is of als zware regen wordt verwacht. Wanneer het middel op het gazon is gestrooid en het heeft binnen 48 uur niet geregend, zal het gazon besproeid moeten worden. Totdat het heeft geregend of het gazon besproeid is, moet er absoluut niet op het gazon gelopen worden. Zorg ervoor dat het gras drie dagen voor de toepassing gemaaid is en de eerste vier dagen na toepassing niet gemaaid wordt. Het duurt ongeveer een week na toepassing totdat het mos zwart wordt en gaat afsterven. Het gras kan tijdelijk wat bruin worden. Na twee weken kan het dode mos worden verwijderd, bij voorkeur door middel van verticuteren. Wanneer dit nodig is, kan de behandeling na 6-7 weken worden herhaald. Gebruik de Pokon mosweg niet op gazons die jonger zijn dan één jaar. Het bestrijden van mos kan het beste gedaan worden in februari, maart, april, augustus en september. Kortom, met de mosweg pokon bestrijd je ongewenst mos op jouw gazon.
Lees meer

Specificaties

Product
Productsoort Mosbestrijding
Productnummer 509167
Gewicht product 1850 gr
Hoogte product 23.0 cm
Lengte product 6.1 cm
Breedte product 17.5 cm
Merk POKON
Duurzaam Nee
Algemeen
Type Algen/mosverwijderaar
Gebruik
Beoogd gebruik Gazon
Concentraat/kant & klaar Kant-en-klaar
Etiket informatie
Gevarenaanduidingen Waarschuwing
Veroorzaakt ernstige oogirritatie.
Voorzorgsmaatregelen Buiten het bereik van kinderen houden. Beschermende handschoenen/beschermende kleding/oogbescherming/gelaatsbescherming dragen. Niet eten, drinken of roken tijdens het gebruik van dit product. Stof/rook/gas/nevel/damp/spuitnevel niet inademen. Bij het inwinnen van medisch advies, de verpakking of het etiket ter beschikking houden. Voorkom lozing in het milieu. Na het werken met dit product … grondig wassen. Inhoud/verpakking afvoeren naar … Alvorens te gebruiken, het etiket lezen.

Vaak samen gekocht

Greenway graszaad herstel 1kg
(2s)
Greenway Graszaad Herstel 1 kg. Het Greenway graszaad kale plekken is voorzien van een speciale coating dat een startvoeding bevat. Dit zorgt ervoor dat het zaad beschermt wordt... Greenway Graszaad Herstel 1 kg. Het Greenway graszaad kale plekken is voorzien van een speciale c...
10.
99
Bekijk alles in graszaad
Pokon Kale Plekken Hersteller (pak 200 gr)
De Pokon Kale Plekken Hersteller herstelt kale plekken in het gazon. Kale plekken in alle soorten gazon worden snel en natuurlijk hersteld. Het speelt hierbij geen rol of het gr... De Pokon Kale Plekken Hersteller herstelt kale plekken in het gazon. Kale plekken in alle soorten...
5.
99
Alleen in de bouwmarkt te koop
Bekijk alles in graszaad

Bestel- en bezorginformatie

  • Vandaag besteld, uiterlijk morgen af te halen
  • 30 dagen bedenktijd

Vandaag besteld, uiterlijk morgen af te halen

Je ontvangt na je bestelling een bevestiging waarin precies staat vanaf hoe laat je je bestelling kunt komen ophalen in de door jou gekozen bouwmarkt. Tijdens bouwmarkt openingstijden krijg je binnen 3 uur antwoord of je pakket klaar ligt. In de meeste gevallen kan je afhalen binnen 24 uur nadat je de bestelling geplaatst hebt.
Click & Collect producten kunnen helaas niet tegelijk besteld worden met producten die uitsluitend thuis worden geleverd.

30 dagen bedenktijd

Je kunt jouw aankoop binnen 30 dagen na aankoop ruilen in de bouwmarkt.
Uiteraard moet het artikel met alle geleverde toebehoren geretourneerd worden en indien redelijkerwijs mogelijk in originele staat en verpakking.

Retourneren oude elektrische en elektronische apparaten

Gun je je oude elektrische en elektronische apparaten een tweede leven? Breng ze dan naar de gemeentelijke milieustraat of lever ze in bij Karwei.

Verkoop aan ondernemers

Verkoop aan ondernemers is mogelijk indien het gaat om eigen gebruik en niet meer dan een redelijke hoeveelheid wordt afgenomen.

Reviews worden geladen

Recent bekeken