Maatwerk knikarmschermen

Handig om te weten:

  • Gratis bezorgd in de bouwmarkt of thuisbezorgd voor €39.95
  • Gratis thuisbezorgd vanaf €500.-
  • Ruilen of retourneren is niet mogelijk
  • Gratis advies & inmeten bij jou thuis.
  • Mogelijkheid tot laten monteren vanaf €295.- met de KARWEI Montageservice. Als je voor montage kiest is enkel thuislevering van toepassing.
  • Bekijk voor meer informatie de brochure

Knikarmschermen kopen bij KARWEI

Wil je in de zomer lekker in je tuin zitten en af en toe de schaduw opzoeken? Met een knikarmscherm op maat van KARWEI zorg je ervoor dat je alleen in de zon zit wanneer jij dat wilt! Een knikarm zonnescherm is het ideale terrasscherm. Het scherm kan door de zelfdragende constructie met knikarmen bijna horizontaal afgesteld worden. Hierdoor blijft er altijd genoeg ruimte over voor tuinmeubels en loop je er zonder problemen onderdoor. Ideaal als je met vrienden of familie in de tuin wilt eten en niet in de zon wilt zitten! Bijkomend voordeel is dat je ook binnen minder last hebt van hoge temperaturen en vervelende zoninval. Bovendien blijft het onder het scherm juist wat warmer als de buitentemperatuur 's avonds daalt, waardoor je de hele avond aangenaam buiten zit!

Knikarmscherm op maat maken

Je nieuwe knikarm zonwering stel je zelf samen bij KARWEI. Met de handige configurator waarmee je je knikarm zonneluifel op maat maakt, kies je zelf de afmetingen, materialen, kleuren en bedieningswijze van je zonwering. Kies eerst of je een cassettescherm of semi-cassettescherm wilt. Bij een semi-cassette is het doek aan de onderkant nog te zien als hij ingerold is, terwijl bij een cassettescherm het hele doek en de knikarmen veilig in een cassette opgevouwen zijn voor volledige bescherming. Kies uit meer dan honderd verschillende kleuren en motieven voor het doek en bepaal ook zelf de kleur van het frame. De breedte van het scherm is tot op een decimaal precies af te stellen, zodat het scherm exact het formaat is dat je nodig hebt! Kies een scherm met uitval van 200, 250 of 300 centimeter zodat je tuinmeubels er makkelijk onder passen.

Elektrisch knikarmscherm

Bij een knikarm zonnescherm op maat van KARWEI bepaal je zelf hoe je het scherm bedient: handmatig met een slingerstang, via een afstandsbediening of met een handige schakelaar. Als je graag in de tuin zit zal je jouw nieuwe knikarm zonneluifel vaak gebruiken. Het is het verstandigst deze altijd weer in te rollen na gebruik voor als het weer omslaat. Een elektrische knikarmscherm is dan heel handig. Kies voor een opbouwschakelaar en houd de knop ingedrukt om het scherm in te rollen. Of gebruik een afstandsbediening en rol alvast het scherm in vanuit je luie tuinstoel als je van plan bent weer naar binnen te gaan.

Handmatige knikarm zonnescherm

Als je af en toe onder de zonneluifel zal zitten of een voordelige knikarmscherm wilt, dan is een handmatige scherm iets voor jou. Hierbij rol je het scherm in met behulp van een slingertang. Zowel voor de elektrische knikarmschermen als de schermen die je handmatig bedient, vind je alle benodigde accessoires in onze webshop. Zo koop je bij KARWEI losse slingerstangen, schakelaars of bandopwinders voor je zonnescherm.

Met onze configurator is het een fluitje van een cent om zelf je eigen knikarm zonnewering voor buiten samen te stellen. Bestel vandaag nog je nieuwe knikarmscherm op maat bij KARWEI of kom langs in één van onze winkels voor inspiratie en persoonlijk advies.