Le Noir et Blanc Click PVC Visgraat Naturel Eiken 4V-groef 5.5 mm 1,35 m2

39.
95/m²
Per verkoopeenheid € 40.43
Dit product is uit ons assortiment
Toon alternatieve producten

Productomschrijving

  • Makkelijk te leggen met klikverbinding
  • Dikte van 5.5 mm
  • V-groef aan korte en lange zijde
  • Geschikt voor intensief woongebruik en intensief commercieel gebruik
  • Garantie van 30 jaar
  • Krasbestendig
  • Geschikt voor alle ruimtes in huis, ook in direct zonlicht

De Le Noir et Blanc Click PVC vloer in visgraat naturel eiken heeft een mooie rustige wit-geoliede lichtbruine kleur en een fijne matte afwerking waardoor de vloer tot leven komt. Deze vloer kan gelegd worden in het trendy visgraat patroon. De Le Noir et Blanc Click PVC vloer is niet te onderscheiden van een echte houten vloer. Door zijn synchroon houtstructuur volgen de structuurlijnen de tekening van het houtdecor waardoor deze heel erg realistisch oogt. De RCB (Rigid Composit Board) drager maakt de vloer extreem stabiel en waterbestendig. De vloer heeft een sterke beschermlaag met een slijtlaag van 0,55 mm waardoor deze geschikt is voor intensief gebruik en alle ruimtes in je huis, inclusief vochtige ruimtes. De vloer is ook geschikt voor bureaustoelen met zwenkwielen. Deze vloer is doorzonwoning-geschikt en kan ook in ruimtes gelegd worden waar direct zonlicht invalt en hoef je je geen zorgen te maken dat de vloer door zonlicht te warm wordt. De vloer kun je toepassen in combinatie met vloerverwarming op basis van warmwater of elektrische vloerverwarming waarbij de vloertemperatuur de 27°C niet mag overschrijden. Je kunt de vloer eenvoudig zelf leggen dankzij het Click systeem, verlijmen van de vloer is niet nodig. Let hierbij op dat je de clickverbindingen met een rubberen hamer vast slaat, zie hiervoor de speciale leginstructie. De vloeren hebben een V-groef aan alle zijden.

Basisvloer
Le Noir et Blanc click pvc kan worden gelegd op een betonnen of houten basisvloer. Deze dient geheel vlak, schoon, stabiel en scheur- en vochtvrij te zijn. Zet losse houten planken vast en maak indien nodig een basisvloer van spaanplaat. Een betonnen vloer mag niet meer dan 2% vocht bevatten.

Het product heeft een geintegreerde ondervloer en zorgt voor een perfecte geluiddemping. Daarnaast kan er ook nog een ondervloer voor onder andere warmte- isolatie of extra geluidsdemping worden gelegd. Gebruik hiervoor als stevige ondervloer de Firstfloor Hardbase PVC Click Ondervloer 1,5 mm 10 m2 (art.nr 133773)

Hulp nodig bij je klus?
Bekijk het klusadvies op onze website voor meer informatie over het leggen van een PVC vloer.

Gereedschap
Maak bij het leggen van de vloer gebruik van: liniaal, winkelhaak, meetlint, potlood, hobby mes en aanslagblokje.Van essentieel belang is het geruik van een rubber hamer voor het aanslaan van de lamellen !

Onderhoud
Een PVC vloer is een hygiënische vloer die eenvoudig en gemakkelijk met een zachte bezem of stofzuiger schoongemaakt kan worden. Goed onderhoud verlengt de levensduur van je vloer. De vloeren zijn bestand tegen dagelijkse invloeden zoals schoenen, toch kunnen scherpe voorwerpen en zand de vloer beschadigen. Zorg daarom voor een goede deurmat, maak de vloer regelmatig schoon met zachte bezem of stofzuiger met zachte borstel. Reinig regelmatig de vloer met een speciale kunststof pvc vloer reiniger (gebruik geen andere reinigers deze kunnen de toplaag van de vloer aantasten). Wees voorzichtig met het schuiven van meubels en voorzie deze van viltplakkers

Lees meer

Specificaties

Product
Productsoort PVC klikvloer
Productnummer 624685
Gewicht product 11800 gr
Hoogte product 5 mm
Lengte product 75.0 cm
Breedte product 15.0 cm
Merk Le Noir & Blanc
Duurzaam Nee
Afmetingen uit verpakking
Dikte lamel 5.5 mm
Aantal m² per pak 1.35 m²
Aantal lamellen per pak 12.0
Lengte patroon 750.0 mm
Breedte patroon 150.0 mm
Lengte lamel (excl verbinding) 750.0 mm
Breedte lamel (excl verbinding) 150.0 mm
Algemeen
Type artikel PVC vloer
Lijn Le Noir & Blanc Click pvc
Kleurstaal Nee
Eigenschap materiaal Isolerend, Geluidswerend
Afwerking Houtlook met voelbare houtnerf
Soort materiaal PVC
Materiaal Kunststof
Uiterlijk
V-groef Ja aan korte en lange zijde
Voelbare houtstructuur Ja
Houtlook/houtstructuur Ja
Vorm Plank
Krasbestendig Ja
Decor Naturel eiken
Kleur Lichtbruin
Kleurfamilie Bruin
Gebruik
Type verbinding Klikverbinding
Contactgeluidsreductie 0.0 dB
Geschikt voor vloerverwarming Ja
Geschikt voor trap Ja
Waterbestendig Ja
Geschikt voor vochtige ruimtes Ja
Antislip Nee
Maximale temperatuurbestendigheid 27.0 °C
Anti-statisch Nee
Leginstructies Het kost weinig tijd om de ondervloer voor te bereiden om Le Noir click PVC te installeren. Je kunt de vloer bovenop je bestaande harde vloer zoals beton of tegel leggen. Voordat je start met leggen laat de planken liggend in de verpakking 48 uur acclimatiseren. Het oppervlak waar je de vloer op legt moet wel droog, vlak en hard zijn zonder scherpe oneffenheden.
Geluidsreducerende onderlaag Ja
Gebruiksklasse Intensief commercieel gebruik, Intensief woongebruik
Type vloerverwarming Elektrisch snoer, Warmwaterbuizen
Legmethode Zwevend met klikverbinding
Reviews worden geladen

Recent bekeken