Toon meer Toon minder
Toon meer Toon minder
  • Hammerite
tot
Toon meer Toon minder
Toon meer Toon minder
Toon meer Toon minder
Toon meer Toon minder
Toon meer Toon minder
Toon meer Toon minder
Toon meer Toon minder

Radiatorverf

17 resultaten
Bekijk de TOP 10

Radiatorverf kopen bij KARWEI

Radiatorverf is een speciale hittebestendige verf waarmee je de radiator mee opknapt. Na verloop van tijd vergeelt of roest een radiator. Vandaar dat het nodig is om je radiator te onderhouden en tijdig een frisse look te geven. Er zijn veel redenen om speciaal voor radiatorlak te kiezen. Radiatorverf:

  • is hittebestendig
  • beschermt tegen roest
  • voorkomt verkleuring
  • voorkomt vroegtijdig afbladderen
  • is ook bruikbaar voor warmwaterbuizen en cv-ketels

Zwart, grijs of witte radiatorlak

Wil je eens wat anders dan een standaard witte radiator? Bij KARWEI hebben we diverse tinten radiatorverf. Zwarte radiatorlak of een andere kleur verf geven een verrassend effect in de kamer. Met zwarte radiatorlak leven de zwarte accenten in de ruimte helemaal op. Heb je liever een rustige, lichte kleur? We hebben ook diverse tinten wit en grijs. Ga voor een warme uitstraling met een mooie crème kleur of kies een koele stijl met een grauwe wit tint. Of neem een kleur die precies past bij de muur zodat de radiator juist niet opvalt. Bij KARWEI vind je de radiatorlak die past bij jouw stijl.

Makkelijk en snel werken met een radiatorlak spray

Met de radiatorspray is een nieuwe laag verf vlug aangebracht op de radiator. Moeilijke plekjes bereik je makkelijker met een spuitbus en bovendien is een radiatorspray ook handig op te bergen. Met sprayen bereik je wel een groter oppervlakte in één keer, waardoor het extra belangrijk is om alles goed af te plakken. Dit is een lastige klus als je nog nooit met een verfspuitbus hebt gewerkt. Ga je liever nauwkeurig te werk? Dan is een blik radiatorlak met een verfroller en een speciale radiatorkwast een goed idee. Bekijk onze schildersbenodigdheden om de radiatorkwast direct te bestellen. Hier vind je ook alle andere verfspullen die je nodig hebt, zoals een verfbakje, schuurpapier, afplaktape en terpentine.

Radiatorverf kopen bij KARWEI: webshop en bouwmarkt

Is jouw radiator toe aan een opknapbeurt? Bekijk hier ons aanbod radiatorverf, verkrijgbaar in zowel een blik als een spuitbus en in verschillende tinten. Bestel direct jouw radiatorlak online om snel aan de slag te gaan met schilderen. Kom je er niet helemaal uit? Bekijk onze top-10 keuze radiatorverf of kom langs in de KARWEI-bouwmarkt bij jou in de buurt voor persoonlijk advies. Wij helpen je bij het vinden van de radiatorverf die het beste werkt voor jouw radiator, en die ook past bij jouw stijl in huis.

Recent bekeken