Tuinslangen

22 resultaten

Tuinslang kopen bij KARWEI

Als je graag bezig bent in de tuin en goed voor de bloemen en plantjes wilt zorgen, dan is een tuinslang natuurlijk onmisbaar. Iemand met een kleinere tuin heeft minder groen dan bijvoorbeeld iemand met fleurige, grote tuin en daarom biedt KARWEI tuinslangen die passen bij jouw tuin. Zoek je bijvoorbeeld een handige, duurzame tuinslang voor de kleinere tuin? Of een druppelsysteem voor moestuinen en bloembedden voor de grotere tuin? Je kunt een tuinslang kopen bij KARWEI voor elke klus!

Tuinslang met haspel

Het is voor tuinslangen belangrijk dat je ze op een vriendelijke en veilige manier kunt opbergen in de tuin. Een tuinslang in combinatie met een haspel biedt daarom de perfecte uitkomst. De haspel zorgt ervoor dat je de tuinslang veilig kunt oprollen wat voorkomt dat er breuken of scheuren in de slang komen. KARWEI biedt tuinslangen met haspels met het grootste gebruiksgemak die perfect passen bij jou en jouw tuin.

Flexibele tuinslang

Bij het besproeien van je tuin is het natuurlijk handig als de tuinslang goed mee beweegt. Daarom moet een tuinslang flexibel zijn en makkelijk in gebruik. KARWEI biedt voor jou de beste flexibele tuinslang die past bij jou en je tuin. Je kunt bij KARWEI een tuinslang kopen in verschillende lengtes. Zo is bijvoorbeeld de Gardena sproeierslang van 15 meter ideaal voor de kleinere tuinen en de 50 meter variant ideaal voor de grotere, omvangrijke tuinen. Heb je nog geen buitenkraan waaraan je je tuinslang kan koppelen? Geen probleem! Bekijk hier hoe je deze moet aanleggen.

Online is er nog een veel groter assortiment aan tuinslangen, dus kijk gerust eens rond. Verder ben je natuurlijk ook van harte welkom om eens langs te komen in één van onze bouwmarkten. Daar staan wij je graag te woord.

Recent bekeken