Tuinslangen

Tuinslang kopen bij KARWEI

Of je er nu de planten mee sproeit of het zwembad mee vult, tuinslangen zijn in vrijwel elke tuin onmisbaar. Met een tuinslang van 10 meter kan je een middelgrote tuin al prima bewateren zonder steeds met een gieter op en neer te hoeven lopen. Ga je voor een tuinslang van 30 meter of zelfs een tuinslang van 50 meter? Dan ben je blij dat de tuinslangen van KARWEI oprolbaar zijn en dat je zelfs de langste tuinslangen eenvoudig opbergt. Voor elke klus hebben wij een flexibele tuinslang die multi-inzetbaar is dankzij de verschillende standen op de sproeikop.

Onmisbaar in elke tuin: oprolbare tuinslang

Tuinslangen zijn handig omdat ze overal in de tuin water kunnen brengen, zonder dat je het zelf hoeft te dragen. Maar al die lengte moet je efficiënt kunnen opbergen, en daar voorzien de tuinslangen van KARWEI gelukkig ook in. Elke oprolbare tuinslang van KARWEI draai je eenvoudig om een slanghaspel, die er in verschillende uitvoeringen zijn. Zo heb je haspels die tuinslangen automatisch oprollen en zelfs verrijdbare haspels. Ook een uitrekbare tuinslang helpt je om ruimte te besparen. Dit is een flexibele tuinslag die uitrekbaar is en daardoor een groot bereik heeft, zonder per se heel lang te zijn.

Tuinslang op diverse lengtes

Een van de belangrijkste criteria op basis waarvan veel mensen een tuinslang kopen, is de lengte ervan: te kort en je bereikt er niet je hele tuin mee, te lang en je hebt meer tuinslang om op te bergen. KARWEI biedt tuinslangen van lengtes als 10 meter, 15 meter, 20 meter, 30 meter en zelfs een 50 meter lange tuinslang vind je in ons aanbod.

Online tuinslang kopen

Zoek je een uitrekbare tuinslang, een oprolbare tuinslang of toch een ander soort tuinslang? Bij KARWEI koop je diverse soorten tuinslangen en dat kan zowel online als in elke KARWEI-bouwmarkt. Het voordeel van dat laatste is dat je een tuinslang eerst kan bekijken. Zo zie je direct of een flexibele tuinslang voor jou flexibel genoeg is, of een uitrekbare tuinslang voldoende bereik heeft. Veel van die informatie vind je natuurlijk ook online, zoals welke lengte oprolbare tuinslang past bij een bepaald type haspel. Daarom is online een tuinslang kopen bij KARWEI net zo makkelijk. Hij wordt dan bovendien bij je thuisbezorgd, dus ook dat kost je geen tijd.

Recent bekeken