Top 10 best verkochte partytenten

Top 10 best verkochte partytenten van KARWEI

De keuze is snel gemaakt dankzij de top 10 best verkochte partytenten van KARWEI. Zoek je beschutting tegen regen of juist tegen de zon? Bij KARWEI vind je snel de juiste partytent voor jouw feestje. In onze top tien best verkochte partytenten bieden wij zowel kleine als grote partytenten aan. Welke maat partytent jij het beste kan nemen, hangt af hoe groot je tuin is en/of voor welke doeleinden het wordt gebruikt. Hieronder de maten van de top 10 best verkochte partytenten:

  • partytent 275x275 cm
  • partytent 295x295 cm
  • partytent 300x300 cm
  • partytent 300x600 cm

Wil je een partytent in je tuin neerzetten? Meet eerst je tuin op zodat je zeker weet dat je de juiste afmetingen hebt voor jouw partytent. Een partytent is niet alleen te gebruiken in je tuin, maar het is ook ideaal om mee te nemen naar bijvoorbeeld een festival, picknick of straatfeest. Met onze partytent 300x600 cm maak jij de blits op elk evenement! Deze partytent is niet alleen groot genoeg voor een hele groep mensen, maar door zijn extra dikke buizenframe is het bijna onverwoestbaar. Daarnaast is deze partytent waterbestendig zodat bij regen flink doorgefeest kan worden!

Zijwanden partytent

Ook als je extra beschutting nodig hebt, kan je je partytent uitbreiden met zijwanden. Een partytent met zijwanden is met wind en regen net wat aangenamer dan een partytent zonder zijwanden. De zijwanden van KARWEI zijn per set van twee stuks te bestellen. Met de sets kun je ervoor kiezen om de hele partytent af te sluiten of juist alleen aan twee kanten. Let wel goed op de afmetingen van de zijwanden en of het goed aansluit op jouw partytent. Bij twijfel: kom langs één van onze bouwmarkten voor advies.

Online bestellen of bij een KARWEI-vestiging

Dankzij onze top tien best verkochte partytenten kan jouw feestje snel beginnen. Je kan eenvoudig online bestellen en jouw partytent laten bezorgen op de door jouw gekozen bezorgdatum en adres. Heb je nog geen keuze kunnen maken? Geen probleem! Kom langs onze bouwmarkt en laat je adviseren door ons deskundig personeel.