Je gekozen filters: wis filters
Meer informatie
Meer informatie
  • Ja


4 resultaten

Uitschuifbare gordijnrails kopen bij Karwei

Uitschuifbare gordijnrails zijn een type gordijnrails die je uitschuift en in lengte aanpast om ze toepasbaar te maken voor verschillende gordijnen en ramen. Een uitschuifbare rails voor gordijnen pas je gemakkelijk aan, bijvoorbeeld door te verlengen of inkorten, voor het type raam of gordijn dat je hebt. Verstelbare gordijnrails zijn hierdoor een handig en flexibel hulpmiddel. Wij bij Karwei vertellen je graag meer over deze handige gordijnrails, die naar wens helemaal aan te passen zijn aan je huis.

Voordelen van uitschuifbare gordijnrails

Verstelbaarheid en veelzijdigheid: de gordijnrails is makkelijk te verstellen en hierdoor aanpasbaar voor alle ruimtes en ramen in je huis

Makkelijk te gebruiken: verstelbare gordijnrails zijn gebruiksvriendelijk, makkelijk te installeren en aan te passen

Herbruikbaar en kostenbesparend: omdat gordijnrails die uitschuifbaar zijn zo veelzijdig zijn, is het ook mogelijk om deze te blijven gebruiken, hierdoor bespaar je niet alleen geld, maar ben je ook duurzaam bezig

Tips voor het aanschaffen en bevestigen van uitschuifbare gordijnrails

Op zoek naar de juiste gordijnrails met een handige uitschuiffunctie? Bij Karwei ben je aan het juiste adres. In ons brede aanbod vind je verstelbare gordijnrails in allerlei soorten en maten. De maten lopen uiteen van 110 bij 200 centimeter tot 260 bij 500 centimeter. Omdat deze specifieke gordijnrails verstelbaar en uitschuifbaar zijn, vind je al snel een rails die bij je raam en gordijn past. Bekijk eerst goed voor welke afmetingen je een rails nodig hebt, maar bedenk je ook dat deze gordijnrails zijn gemaakt om zich aan te passen aan je situatie. Maak je ook vooral geen zorgen over bevestiging van gordijnrails met een uitschuiffunctie, deze zijn namelijk gemakkelijk aan het plafond te bevestigen met wandsteunen.

Gordijnrails op maat, compleet naar wens

Bij Karwei vind je een breed aanbod aan uitschuifbare gordijnrails die verstelbaar zijn. Zit de juiste maat er voor jou toch niet tussen, dan kun je bij Karwei ook gordijnrails op maat laten maken. Op deze manier krijg je een volledig passend gordijnrails en laat je alles op eigen smaak samenstellen. Kies de juiste afmetingen en kleur en stel je eigen gordijnrails naar wens samen!

Recent bekeken