• Bandschuurmachine
Toon meer Toon minder
Toon meer Toon minder
Toon meer Toon minder
Toon meer Toon minder
Toon meer Toon minder
Toon meer Toon minder
Toon meer Toon minder
Toon meer Toon minder
Toon meer Toon minder

Bandschuurmachine

7 resultaten

Bandschuurmachine kopen bij KARWEI

Ben je van plan in en om het huis te gaan schilderen? Dan is het verstandig eerst te gaan schuren. Gebruik daarvoor de bandschuurmachine. Het maakt hierbij niet uit of er al een oude verflaag op het materiaal zit of niet, voor een goede hechting is schuren van het oppervlak essentieel. Kleine oppervlakten kun je met de hand met een stukje schuurpapier gaan schuren. Maar wanneer het een grote oppervlakte betreft, gebruik je voor het mooiste en snelste resultaat het beste een schuurmachine. Makita en Bosch bandschuurmachines zijn de bekendere machines om zware klussen uit te voeren. Bekijk hier het volledige aanbod bandschuurmachines van KARWEI.

Een schuurbandmachine voor het grove werk

Een schuurbandmachine heeft haar naam te danken aan het feit dat het schuurpapier als een soort rupsband onder de machine door wordt gevoerd. Door deze doorvoer van schuurpapier kun je snel grote oppervlakken opschuren. De schuurmachines die met band werken, zijn er vooral voor het grove schuurwerk. Je zult dan ook met schuurpapier met een grove korrel werken en met fijn papier moeten naschuren. Gelukkig is het zwaarste werk dan al door de machine gedaan. Schuren met een bandschuurmachine maakt zwaar werk licht en werkt bijzonder tijdsbesparend. Er zijn ook kleine bandschuurmachines te verkrijgen voor de kleine oppervlakken. Bekijk ook deze kleine bandschuurmachines in het assortiment van KARWEI.

Makita & Bosch bandschuurmachines kopen

Voor machines voor grote en kleine klussen en de bijbehorende accessoires moet je bij KARWEI zijn. Je hebt bij KARWEI niet alleen het voordeel dat je uit een ruim assortiment kunt kiezen, je bent bij KARWEI ook aan het juiste adres om advies te vragen bij een van onze medewerkers. Naast winkelen in een van onze bouwmarkten kun je ook online je materialen bestellen. Op onze website bekijk je video's van de meest uiteenlopende klussen. Denk hierbij aan verf verwijderen en een houten vloer schuren.

Recent bekeken