• Usb contactdoos
Toon meer Toon minder
Meer informatie
Meer informatie
Meer informatie


3 resultaten
Q-LINK Inbouw basiselement USB-A + USB-C
Kleurfamilie: Grijs Aantal stopcontacten: 2 Type aarde: Niet geaard
Universele USB wandcontactdoos uitgerust met zowel een USB-A als een USB-C poort, waardoor het apparaat compatibel is met vrijwel alle smartphones, tablets en andere apparaten. ... Universele USB wandcontactdoos uitgerust met zowel een USB-A als een USB-C poort, waardoor het ap...
33.
74
44.99
25% korting
Aanbieding nog 8 dagen geldig
Bekijk alles in usb contactdoos
Peha Standard enkel geaard stopcontact met USB-A poort wit
Kleurfamilie: Wit Aantal stopcontacten: 2 Type aarde: Randaarde
Met het Peha Standard met USB kun je overal in huis je smartphone, tablet of fototoestel opladen. Deze wandcontactdoos is uniek dankzij de combinatie van randaarde en USB-A netv... Met het Peha Standard met USB kun je overal in huis je smartphone, tablet of fototoestel opladen....
34.
49
45.99
25% korting
Aanbieding nog 8 dagen geldig
Bekijk alles in usb contactdoos
Schneider Electric Merten Odace USB stopcontact wit
Kleurfamilie: Wit Aantal stopcontacten: 3 Type aarde: Niet geaard
Schneider Merten Odace USB stopcontact wit, voor montage op contactpunten ten behoeve van elektrisch apparatuur. Met deze USB stopcontact heb je een vaste plek voor het opladen ... Schneider Merten Odace USB stopcontact wit, voor montage op contactpunten ten behoeve van elektri...
22.
49
29.99
25% korting
Aanbieding nog 8 dagen geldig
Alleen bestellen en afhalen
Bekijk alles in usb contactdoos

Ontdek de Veelzijdigheid van USB Stopcontacten

Upgrade je traditionele stopcontacten naar de nieuwste technologie met USB stopcontacten. Bij Karwei bieden we een uitgebreide selectie van hoogwaardige USB stopcontacten, waaronder gerenommeerde merken zoals Jung en Busch-Jaeger.

Waarom kiezen voor USB stopcontacten?

Stap af van de standaard stopcontacten en omarm de veelzijdigheid van USB stopcontacten. Het grootste voordeel? De mogelijkheid om zowel apparaten met een stekker als USB-kabels tegelijkertijd te gebruiken. Nu kun je moeiteloos je lamp aansluiten en tegelijkertijd je mobiele telefoon opladen.

Verschillende Soorten USB Stopcontacten

USB-A Stopcontacten: De klassieke keuze met de vertrouwde rechthoekige USB-poort. Een veelgebruikte standaard die perfect is voor diverse apparaten.

USB-C Stopcontacten: De toekomst van connectiviteit. USB-C-poorten hebben een ovale vorm en worden steeds populairder. Zorg ervoor dat je apparaten compatibel zijn met deze moderne aansluiting.

USB-A en USB-C Stopcontacten: De ultieme flexibiliteit. Kies voor een stopcontact met beide uitgangen en benut de mogelijkheden van zowel USB-A als USB-C.

USB-A vs. USB-C
Bij het kiezen tussen USB-A en USB-C is het belangrijk om rekening te houden met de vorm van de poorten. USB-A is rechthoekig en wijdverspreid, terwijl USB-C een meer gestandaardiseerde, ovale vorm heeft. Denk goed na over welke USB-versie het beste past bij jouw apparaten of kies voor het gemak van een stopcontact met beide aansluitingen.

Voordelen van USB Stopcontacten

Multifunctioneel Gebruik: Laad je smartphone op via de USB-poort terwijl je andere apparaten aansluit op het traditionele stopcontact.

Efficiënt Ruimtegebruik: Voorzie meerdere apparaten gelijktijdig van stroom via één stopcontact.

Toekomstbestendig: Maak gebruik van de nieuwste USB-technologieën en bereid je voor op de toekomstige standaarden.

Upgrade vandaag nog naar USB stopcontacten en ervaar het gemak van moderne connectiviteit in jouw woning. Bekijk ons assortiment en maak een slimme keuze voor jouw elektrische behoeften.

Recent bekeken