KlikAanKlikUit Alarmset ALSET-2000

99.
00
Niet verkrijgbaar in de webshop
Toon alternatieve producten

Productomschrijving

  • Inclusief deur/raamsensor, bewegingssensor, afstandsbediening en sirene
  • Beschikt over anti-sabotage-systeem
  • Kan gecombineerd worden met OCTOPUS Control Station

De KlikAanKlikUit ALSET-2000 alarmset is een complete set om je te waarschuwen tegen ongewenste bezoekers in je huis. De set wordt geleverd met een deur/raamsensor, bewegingssensor, afstandsbediening en sirene.

Specificaties
De sensoren waarschuwen je via de luide sirene (100 decibel) als er een deur of raam wordt geopend of als er beweging wordt gedetecteerd. De sirene controleert constant de aangesloten draadloze sensoren zodat je huis altijd beveiligd is. Je kunt meerdere sensoren en/of afstandsbedieningen toevoegen, tot maximaal 16 apparaten in combinatie met de sirene. De communicatie verloopt via een veilige 2-weg verbinding bij 868 MHz (geen wifi-interferentie) met een bereik van tot 70 meter binnenshuis en tot 120 meter buitenshuis. De sensoren hebben een lange batterijduur en een indicator voor als de batterij bijna leeg is. Het systeem is eenvoudig te installeren, hier is geen elektricien voor nodig.. Met de afstandsbediening is het draadloze alarmsysteem eenvoudig in en uit te schakelen. De sirene kan op elke locatie binnen of buiten huis worden geplaatst (IP44-bestendig). De artikelen van de alarmset beschikken over een anti-sabotage-systeem.

OCTOPUS Control Station
Door dit alarm met het Klik Aan Klik Uit OCTOPUS Control Station te combineren kun je pushmeldingen op je tablet of smartphone ontvangen als er beweging wordt gedetecteerd.

Lees meer

Specificaties

Product
Productnummer 541030
Merk KlikAanKlikUit
Duurzaam Nee
Algemeen
Kleurfamilie Wit
Soort diefstalalarm Alarmnetwerk in verschillende zones
Type artikel Sirene
Gebruik
Geschikt voor vochtige ruimtes Ja
Technische kenmerken
IP-beschermingsklasse IP44
Met paniekknop Ja
Voeding Batterijen
Draadloos Ja
Accessoires
Met afstandsbediening Ja
Reviews worden geladen

Recent bekeken