Vijver kopen bij KARWEI

Een vijver is voor velen een onmisbaar onderdeel van de tuin. Genieten van kabbelend water, kijken naar de vissen. Vijvers zijn een populaire vorm van tuindecoratie, maar vergen ook het nodige onderhoud. Bij KARWEI vind je tal van vijverbenodigdheden voor vijveronderhoud, maar ook voor het aanleggen van een vijver in de voortuin of achtertuin. Onderdeel van ons aanbod producten zijn vijverdecoraties. Hier vind je, naast nuttige spullen, ook leuke decoratieve items. Daar wordt elke vijver mooier van. Denk daarbij bijvoorbeeld aan verlichting voor de vijver. Zo geniet je er ook 's nachts van.

Soorten vijveraccessoires

Een belangrijk deel van onze vijverbenodigdheden bestaat uit filters en pompen. Deze hebben twee belangrijke functies: je vult er de vijver mee of laat deze juist leeglopen en het water filteren. Met name dat laatste is belangrijk als je wil blijven genieten van je vijver. Wie een vijver in de voortuin of achtertuin heeft, weet dat troebel water, algen en andere vormen van vervuiling een probleem vormen. Een filter of pomp filtert kleine deeltjes uit het water en houdt het zo schoon. Dat is niet alleen belangrijk voor het aanzien van het water, maar ook voor de gezondheid van planten en vissen.

Vijveronderhoud

Zo'n filter of pomp neemt je veel onderhoudswerk uit handen. Maar vijveronderhoud bestaat niet uitsluitend uit het filteren van water. Zo behoort een bladhark tot de onmisbare vijveraccessoires om ook water bladvrij te houden. Ook sommige planten dragen bij aan schoon vijverwater. Andere planten zijn juist heel hinderlijk en maken het water troebel. Houd er daarnaast bij de aanleg rekening mee of je vijver in de voortuin of achtertuin komt. Veel zonlicht stimuleert de groei van algen en die filtert niet elke pomp of filter eruit.

Vijverbenodigdheden online bestellen

De vijveraccessoires van KARWEI zijn in de meeste gevallen online te bestellen. Je kiest de producten van je voorkeur en betaalt boven een bepaalde besteding geen verzendkosten. Dat is handig wanneer je precies weet wat je wilt of als er geen KARWEI-bouwmarkt in de buurt zit. Heb je weinig ervaring met de aanleg of met vijveronderhoud? Aarzel dan niet om een van onze medewerkers in de bouwmarkt om advies te vragen. Zij helpen je graag met de keuze voor de juiste producten, op basis van de vijver die jij voor ogen hebt.

Recent bekeken