Zorgeloos je tuin in topconditie

Met het aanleggen van een Slim bewateringssysteem neem je jeelf veel werk uit handen en houd je je tuin in topconditie. Met het Slim bewateren van je tuin word je tuin altijd en automatisch goed onderhouden als het gaat om het water geven van de planten. Het systeem registreert o.a. wanneer de grond water nodig heeft door constant metingen uit te voeren. Is het nodig om extra te sproeien? Dan geeft die een signaal naar het micro-drip systeem om extra water te geven. Wil je handmatig of volgens een schema je tuin bewateren? Regel dit zelf via de app! Thuis of op vakantie. Je kan altijd je tuin onderhouden.

Gardena Smart Water Control Set
De Smart Water Control Set van Gardena bestaat uit een Smart Besproeingscomputer en een Smart Gateway. Hiermee neem je de volledige control over het besproeien van de tuin. Het is mogelijk de Smart Besproeingscomputer zelf te laten meten wanneer de planten water nodig hebben óf besproei handmatig de tuin. Met Gardena Smart App kun je zelf de besproeiingstijden en instellingen aan. De Smart Gateway zorgt ervoor dat de mogelijkheden voor een Slimme tuin nog verder uitgebreid kunnen worden met bijv. een Micro-drip systeem.

Deze set bevat:
- Smart Besproeingscomputer
- Smart Gateway

Bestel online

Gardena Smart Sensor Control Set
Wil je een uitgebreidere starterset dan de eerder genoemde Gardena Smart Water Control Set? Dan is de Smart Sensor Control Set een goede keuze. Deze set is zeer geschikt als je de bewatering nog beter wilt laten aansluiten op wat je tuin nodig heeft. Ten opzichte van de Smart Water Controls Set beschikt deze set ook over een Smart Sensor die allerlei gegevens meet zoals lichtintensiteit, bodemvochtigheid en temperatuur. Je maakt met de Smart Sensor het schema van de Smart Besproeiingscomputer nog accurater. De app zorgt ervoor dat je altijd en overal controle hebt over de bewatering van je tuin

Deze set bevat:

  • Smart Besproeiingscomputer
  • Smart Gateway
  • Smart Sensor
Bestel online

Je slimme tuin nóg slimmer maken?

Naast de startersets kan je ook losse onderdelen verkrijgen. Zo kan je simpel je slimme tuin uitbreiden en nog eenvoudiger je tuin besproeien!

Gardena Smart Besproeiingscomputer
Besproei je tuin naar je eigen wensen of stel een automatisch schema in met de Smart Besproeiingscomputer van Gardena. Met de computer pas je eenvoudig de tijden aan om je tuin te besproeien. Dit alles via je smartphone of tablet. Je kan erg gemmakelijk het Gardena Micro-drip of Sprinkler systeem erop aansluiten. De besproeiingscomputer werkt via de Gardena Smart Gateway. Een ideale uitbreiding voor je Smart System Set!

Bestel online

Gardena Smart Sensor
De Smart Sensor van Gardena is makkelijk te plaatsen in de grond en verstuurt alle belangrijke informatie door via de Smart app naar je smartphone of tablet. Met de Smart Sensor kan je de temperatuur, bodemvochtigheid en lichtintensiteit meten. Sluit de Smart Sensor aan op de besproeiingscomputer en maak deze nog preciezer. De Smart Sensor werkt via de Gardena Smart Gateway.

Bestel online

Gardena Micro-Drip

Met het Micro-Drip systeem van Gardena bewater je je tuin van max. 40m² eenvoudig en automatisch. Je sluit het drukreducerende systeem via de slang aan op de waterkraan, zodat de planten via het leidingsysteem en de bijbehorende sproeiers licht worden besproeid. Wil je het bereik uitbreiden dan kan je een extra Micro-Drip slang aanschaffen.De slang is in verschillende standen in te delen zodat je elke deel van je tuin kan bereiken.

Met de Quick & Easy verbindingstechniek verbind je de setonderdelen eenvoudig met elkaar. In combinatie met de Smart Besproeiingscomputer kan je het sproeien zelfs in de nacht of op vakantie uitvoeren. Ideaal om het werk uit handen te nemen.

Bestel online

Op zoek naar tips en advies over het aanleggen van een Micro-drip systeem? Bekijk dan hier onze pagina over het aanleggen van een Micro-Drip systeem.

Recent bekeken