Meubelbeslag kopen bij KARWEI

Veel meubelen koop je in hun geheel of als pakket om zelf in elkaar te zetten. Ideaal, maar daarmee is je interieur nog niet voor elkaar. Soms is maatwerk nodig of mis je nog iets. Daarom vind je bij KARWEI al het denkbare meubelbeslag, bijvoorbeeld plankdragers, jashaken, ophangbeugels en losse poten voor tafels. Stel je eigen kapstok samen met enkele fraaie knoppen uit ons aanbod. KARWEI is dé plek om al dit meubelbeslag te kopen, evenals schroeven en boormachines voor de bevestiging. Zo haal je in één keer al het meubelbeslag in huis dat je nodig hebt en alles om het zelf te bevestigen.

Ruim aanbod meubelbeslag

Het aanbod meubelbeslag bestaat bij KARWEI uit tientallen producten die van pas komen in je interieur. Hier koop je elk denkbaar soort meubelbeslag, van een greep voor je kledingkast tot de beugels waarmee je de trapleuning aan de muur bevestigt. Al deze soorten meubelbeslag zijn in de regel in verschillende varianten, kleuren en materialen verkrijgbaar. Zo krijg je ook echt de kans om er maatwerk van te maken en iets neer te zetten dat past bij jouw stijl.

Kastbeslag

Een populaire categorie meubelbeslag zijn grepen en beugels voor kasten. Indien je zelf een kast in elkaar zet of laat maken, vind je hier het kastbeslag dat je daarbij nodig hebt. Ons aanbod kastbeslag is ook een prima bron van inspiratie voor je interieur, want pas als je erover nadenkt, realiseer je je hoeveel kastbeslag uitmaakt voor de uitstraling van je kast. Een wandkast die bestaat uit robuuste houten panelen krijgt van strakke en hoekige grepen een moderne uitstraling, terwijl glanzende ronde grepen voor een meer klassieke uitstraling zorgen.

Meubelbeslag online bestellen

In de KARWEI-bouwmarkten kun je diverse soorten meubelbeslag kopen, maar online meubelbeslag bestellen behoort evengoed tot de mogelijkheden. De meeste producten uit ons aanbod meubelbeslag zijn leverbaar uit voorraad en bezorgen we graag bij je thuis. Een aantal producten uit ons assortiment meubelbeslag zijn echter alleen in de bouwmarkt verkrijgbaar. Online kun je wel checken of je plaatselijke KARWEI-bouwmarkt het product op voorraad heeft. In onze bouwmarkten ben je niet alleen welkom om meubelbeslag te kopen, maar ook om al je productvragen te stellen aan onze medewerkers. Wij helpen je graag op weg met je project met een passend productadvies. Mocht je al precies weten wat je nodig hebt, dan bestel je met hetzelfde gemak je meubelbeslag in de webshop.

Recent bekeken