1490.
22
Dit product is uit ons assortiment
Toon alternatieve producten

Productomschrijving

  • Complete schutting: inclusief levering en plaatsing
  • Betonkleur: Grijs
  • Houtsoort: Douglas
  • Lengte: 6,5 t/m 7 meter

Geen

Complete schutting, gratis geleverd en geplaatst
Een houtbeton schutting wordt gemaakt van betonnen palen, onderplaten en een houten tuinscherm. Met een houtbeton schutting kies je voor de meest duurzame schutting met 15 jaar garantie op het beton en 5 jaar garantie op het hout. Omdat deze schutting gratis in je tuin wordt geplaatst, kies je voor maximaal gemak en geniet je jarenlang van een moderne, duurzame schutting met extra veel privacy.

Betonnen palen en onderplaten
Een houtbeton schutting kun je helemaal zelf samenstellen doordat je zowel de kleur van het beton als de soort onderplaat kunt kiezen. Het voordeel hiervan is dat het hout niet in contact staat met de grond en hierdoor erg duurzaam is. De sterke betonnen palen hebben een kopmaat van 10 bij 10 cm en de lengte is 280 cm. Doordat de palen ongeveer 80 cm de grond in gaan is de schutting ongeveer 2 meter hoog. Voor de onderplaat heb je de keuze uit een lage gladde onderplaat of een hogere plaat in rotsmotief. Het rotsmotief is aan beide kanten zodat ook aan de kant van de buren de schutting net zo mooi is.

Duurzaam houten scherm
Bij een houtbeton schutting heb je de keuze uit twee soorten houten schermen, een geïmpregneerd grenen scherm of een douglas scherm. Het scherm bestaat uit 17 houten planken die met RVS schroeven zijn vastgezet. Kies je voor de uitvoering met glad beton dan heeft het scherm een afmeting van 180 bij 180 cm en dan is de hoogte van de betonnen onderplaat ongeveer 20 cm. Als je kiest voor het rotsmotief dan is het scherm 130 bij 180 cm en zie je ongeveer 70 cm van het rotsmotief boven de grond. Het houten scherm wordt altijd aan de bovenzijde met een afdeklijst afgewerkt. De afdeklijst zorgt ervoor dat het water wordt afgevoerd en niet in de kopse kanten van de planken kan komen.

Optioneel: bijpassende poort
Je maakt jouw schutting helemaal compleet met een bijpassende poort. De poort heeft een breedte van ongeveer 100 cm zodat je gemakkelijk met bijvoorbeeld een (brom)fiets, scooter of kruiwagen de tuin in kunt. Je hebt de keuze uit twee houtsoorten: geïmpregneerd grenenhout of douglashout. Let bij de keuze van de poort altijd goed op de gewenste draairichting.

Bestellen en levertijd
Een houtbeton schutting bestel je eenvoudig via de website van KARWEI Houd er rekening mee dat je de schutting altijd in een veelvoud van 50 cm besteld en de lengte naar boven afrondt, dit wordt bij plaatsing netjes op maat gemaakt. Als voorbeeld: je wilt een 9,3 meter lange schutting laten plaatsen, in dit geval bestel je 9,5 meter. Wanneer de bestelling online besteld is, ontvang je een mail met additionele vragen voor de plaatsing van de schutting. Wanneer deze volledig ingevuld is zal de plaatsingsdienst contact met je opnemen voor een datum voor de plaatsing. Op de besproken datum wordt de schutting geleverd en direct geplaatst. De levertijden zijn minimaal 2 weken. Goed om te weten: extra maatwerk, bijvoorbeeld het bestellen van losse palen of beton, is helaas niet mogelijk.

Voorbereidingen op de plaatsing
Je moet wel zelf een aantal voorbereidingen treffen. Zo moet de oude schutting vooraf verwijderd zijn en dient de grond vrij te zijn van boomwortels of funderingsresten. Na bestelling ontvang je van ons direct een e-mail met daarin een aantal aanvullende vragen om de montage van je houtbetonschutting uit te kunnen voeren. In deze vragenlijst worden ook de voorbereidingen besproken en heb je de mogelijkheid deze voorbereidingen zelf te treffen of een vakman (hovenier) van KARWEI extra in te huren voor deze werkzaamheden. Let op: deze werkzaamheden moeten afgerond zijn voordat onze partner de schutting komt plaatsen.

Lees meer

Specificaties

Product
Productnummer 611645
EAN 8711615153051
Gewicht product 10.000 gr
Hoogte product 1,95 m
Lengte product 10 cm
Breedte product 7 m
Merk Geen
Algemeen
FSC-keurmerk Nee
Kleur Grijs
Kleurfamilie Grijs
PEFC keurmerk Nee
Materiaal Hout Beton
Vorm Recht
Type Tuinscherm
Materiaal (detail) Douglas
Afwerking Ruw
Afmetingen
Dikte planken 16 mm
Gebruik
Toepassing Tuinschermen Tuin Buiten
Toepassingsgebied Buiten
Technische kenmerken
Bevestigingsmethode RVS geschroefd

Klantreviews

Reviews worden geladen

Recent bekeken