26.49
17.
22
Per liter 22.96
Dit product is uit ons assortiment
Toon alternatieve producten

Productomschrijving

  • Type:Oppervlakte was
  • Bedoelde toepassingsoppervlak:Deuren, Meubels
  • Materiaal van doeloppervlak:Teak

HG
Hardhout bevat mineralen die, wanneer blootgesteld aan weersinvloeden, verkleuren c.q. vergrijzen. HG teak e.a. hardhoutvernieuwer 750ml is speciaal ontwikkeld voor het herstellen, voor de duur van een heel buitenseizoen, van de natuurlijke kleur en uitstraling van hardhout. Bovendien voedt dit product het hardhout tot diep in de poriën waardoor het wordt beschermd tegen UV licht en uitdroging. HG teak en ander hardhout vernieuwer werkt snel en is eenvoudig aan te brengen op bijvoorbeeld hardhouten tuinmeubelen, vlonders, schuttingen, plantenbakken enzovoorts. Aanwezige vergrijzing vooraf verwijderen met HG hardhoutentuinmeubel ontgrijzer. Het hardhout goed naspoelen met schoon water en volledig laten drogen. HG teak en ander hardhout vernieuwer in de richting van de houtnerf aanbrengen met een kwast en in laten trekken. Te veel aan product binnen 10 minuten verwijderen met een droge, niet-pluizende doek. Na 24 uur kan het behandelde hardhout weer in gebruik genomen worden.
Lees meer

Vaak samen gekocht

HG hardhout ontgrijzer 500 ml
2 klantreviews
HG hardhout ontgrijzer maakt vergrijst en grauw geworden hardhouten tuinmeubelen in één eenvoudige behandeling weer blank en schoon. Het product is ook toepasbaar op andere hout... HG hardhout ontgrijzer maakt vergrijst en grauw geworden hardhouten tuinmeubelen in één eenvoudig...
5.
09
Alleen bestellen en afhalen
Bekijk alles in oppervlakte behandeling - bescherming

Specificaties

Product
Productnummer 127066
EAN 8711577190316
Gewicht product 620 gr
Hoogte product 17 cm
Lengte product 9 cm
Breedte product 9 cm
Type(nummer) Voor teak
Merk HG
Algemeen
Binnen/buitengebruik Buiten
Inhoud 0.75 Liter
Type Oppervlakte was
Gebruik
Bedoelde toepassingsoppervlak Deuren Meubels
Materiaal van doeloppervlak Teak
Werking Voedend
Technische kenmerken
Substantie Vloeistof
Etiketinformatie
Gevaren­pictogrammen
Signaalwoord Gevaar
Gevaren­aanduidingen Kan dodelijk zijn als de stof bij inslikken in de luchtwegen terechtkomt. Herhaalde blootstelling kan een droge of een gebarsten huid veroorzaken. Ontvlambare vloeistof en damp.
Voorzorgs­maatregelen Bij het inwinnen van medisch advies, de verpakking of het etiket ter beschikking houden. Buiten het bereik van kinderen houden. NA INSLIKKEN: onmiddellijk een ANTIGIFCENTRUM/arts/… raadplegen. Inhoud/verpakking afvoeren naar … GEEN braken opwekken.

Klantreviews

Recent bekeken