12.
79
Per liter € 25.58
In welke bouwmarkt te koop?

Productomschrijving

HARDHOUTEN TUINMEUBELEN WEER ALS NIEUW! HG hardhout tuinmeubel vernieuwer Herstelt de natuurlijke kleur van vergrijsd hardhout en brengt het meubilair voor maandenlang in topconditie. Is snel en eenvoudig toe te passen.

HG
De HG hardhoutvernieuwer 500ml is speciaal ontwikkeld voor het onderhouden en beschermen van hardhouten tuinmeubilair. Het verdiept de kleur en zorgt zo voor de mooie, natuurlijke uitstraling van de tuinmeubelen. Hardhout bevat minerale bestandsdelen die verkleuren door weersinvloeden. Hierdoor wordt hardhout na verloop van tijd grauw. HG hardhout vernieuwer voorkomt en herstelt deze zogenaamde vergrijzing van het hout en brengt het tuinmeubilair snel, eenvoudig en voor maanden in topconditie en maakt het bovendien waterafstotend. Alvorens HG hardhout vernieuwer toe te passen dient eerst, met een droge doek of borstel, stof en vuil verwijderd te worden. Alleen sterk vergrijsde delen bij voorkeur eerst even licht opschuren. Vervolgens het product gelijkmatig op het hout spuiten. Eventuele druppels met een droge doek verdelen. Laat het product intrekken en wrijf het na 15 minuten licht op met een schone en droge doek. Het tuinmeubilair is nu weer in topconditie.
Lees meer

Specificaties

Product
Productnummer 848441
EAN 8711577013431
Gewicht product 360 gr
Hoogte product 23,9 cm
Lengte product 6,7 cm
Breedte product 6,7 cm
Merk HG
Algemeen
Inhoud 0.5 Liter
Type Oppervlakte glansmiddel
Gebruik
Bedoelde toepassingsoppervlak Meubels
Werking Beschermend
Dispenser type Spuitbus
Technische kenmerken
Substantie Vloeistof
Etiketinformatie
Gevaren­pictogrammen
Signaalwoord Gevaarlijk
Gevaren­aanduidingen Houder onder druk: kan openbarsten bij verhitting. Herhaalde blootstelling kan een droge of een gebarsten huid veroorzaken. Kan dodelijk zijn als de stof bij inslikken in de luchtwegen terechtkomt. Zeer licht ontvlambare aerosol.
Voorzorgs­maatregelen NA INSLIKKEN: onmiddellijk een ANTIGIFCENTRUM/arts/… raadplegen. GEEN braken opwekken. Bij het inwinnen van medisch advies, de verpakking of het etiket ter beschikking houden. Verwijderd houden van warmte, hete oppervlakken, vonken, open vuur en andere ontstekingsbronnen. Niet roken. Niet in een open vuur of op andere ontstekingsbronnen spuiten. Inhoud/verpakking afvoeren naar … Tegen zonlicht beschermen. Niet blootstellen aan temperaturen boven 50 °C/122 °F. Ook na gebruik niet doorboren of verbranden. Buiten het bereik van kinderen houden.

Bestel- en bezorginformatie

  • Vandaag besteld, al na een uur af te halen in jouw bouwmarkt
  • 30 dagen bedenktijd

Retourneren

Je kunt dit artikel binnen 30 dagen na aankoop ruilen in de bouwmarkt.

Klantreviews

Reviews worden geladen

Recent bekeken