Glitsa vloerolie eiglans blank 2,5 l

77.
49
Per Liter € 31.00
1.0 Liter 2.5 Liter
Wat is je oppervlakte?
m2

Productomschrijving

Glitsa Vloerolie dringt diep in het hout door en verrijkt de natuurlijke houtkleur. Deze professionele en hoogwaardige vloerolie beschermt zachthouten en hardhouten vloeren en kurk welke normaal gebruikt worden.

De Glitsa vloerolie eiglans blank 2,5 l is een hoogwaardige, oplosmiddelarme, zijdeglanzende vloerolie voor binnen. Het is geschikt voor de bescherming van zacht- en hardhouten vloeren en kurkvloeren die normaal gebruikt worden. Je kunt Glitsa vloerolie gebruiken op onbehandelde vloeren maar ook op vloeren die al eerder met olie behandeld zijn. Het is ook geschikt voor het bijwerken van slijtageplekken. Glitsa vloerolie dringt diep in het hout en is goed vullend. Het verrijkt de natuurlijke houtkleur en accentueert de houtnerf waardoor je vloer een warme, klassieke uitstraling krijgt. Het is geurarm en snel droog waardoor je de Glitsa vloerolie eiglans blank 2,5 l probleemloos binnenshuis kunt gebruiken.
Lees meer

Specificaties

Product
Productsoort Vloerolie
Productnummer 183109
Gewicht product 2330 gr
Merk Glitsa
Duurzaam Nee
Algemeen
Kleur Blank
Kleurfamilie Transparant
Afwerking Transparant
Glansgraad Zijdemat
Type artikel Houtolie
Lijn Binnenlak
Gebruik
Rendement per liter 18.0 m²/L
Rendement per verpakking 62.0 m²
Maximale verwerkingstemperatuur 30.0 °C
Minimale verwerkingstemperatuur 10.0 °C
Basis Terpentinegedragen
Verpakking Blik
Beoogd gebruik Parket, Vloeren
Verwerkingsmethode Kwast
Overschilderbaar na 20.0 uur
Binnen/buitengebruik Binnen
Technische kenmerken
Vochtregulerende werking Nee
Bescherming in jaren 3 jaar
Substantie Vloeistof
Antislip Nee
UV-bestendig Nee
Etiket informatie
Gevarenaanduidingen EUH208: Bevat 5-chloor-2-methyl-2H-isothiazool-3-on [EC no. 247-500-7] en 2-methyl-2H-isothiazool-3-on [EC no. 220- 239-6] (3:1).. Kan een allergische reactie veroorzaken.
Voorzorgsmaatregelen P101: Bij het inwinnen van medisch advies, de verpakking of het etiket ter beschikking houden. P102: Buiten het bereik van kinderen houden. P262: Contact met de ogen, de huid of de kleding vermijden. P312: Bij onwel voelen een ANTIGIFCENTRUM of een arts raadplegen. P501: De inhoud en / verpakking verwerken volgens de plaatselijke / regionale / nationale / internationale voorschriften.

Bestel- en bezorginformatie

 • Vandaag besteld, uiterlijk morgen af te halen
 • 30 dagen bedenktijd
 • Vandaag besteld, uiterlijk morgen af te halen

  Je ontvangt na je bestelling een bevestiging waarin precies staat vanaf hoe laat je je bestelling kunt komen ophalen in de door jou gekozen bouwmarkt. Tijdens bouwmarkt openingstijden krijg je binnen 3 uur antwoord of je pakket klaar ligt. In de meeste gevallen kan je afhalen binnen 24 uur nadat je de bestelling geplaatst hebt.
  Click & Collect producten kunnen helaas niet tegelijk besteld worden met producten die uitsluitend thuis worden geleverd.

  30 dagen bedenktijd

  Je kunt jouw aankoop binnen 30 dagen na aankoop ruilen in de bouwmarkt.
  Uiteraard moet het artikel met alle geleverde toebehoren geretourneerd worden en indien redelijkerwijs mogelijk in originele staat en verpakking.

  Retourneren oude elektrische en elektronische apparaten

  Gun je je oude elektrische en elektronische apparaten een tweede leven? Breng ze dan naar de gemeentelijke milieustraat of lever ze in bij Karwei.

Reviews worden geladen

Recent bekeken