Gardena robotmaaier smart Sileno life 1000

(5 klantreviews)
Tijdelijk niet verkrijgbaar in de webshop
Toon alternatieve producten

Productomschrijving

  • Nu met GRATIS installatie of € 100,- cashback via Gardena: karwei.nl/acties-en-aanbiedingen/giveaway/gardena/robotmaaier

De Gardena robotmaaier smart Sileno life 1000 zorgt voor een verzorgd gazon. Deze robotmaaier heeft een zeer handige functie. De maaier kan namelijk via de smart app worden bediend. Zo kan je in de app informatie over de maaier vinden of de maaier bedienen. De maaier is geschikt voor tuinen met een maximale oppervlakte van 1000 vierkante meter. De precisiebladen van de robotmaaier maaien het gras met gemak. Er blijven geen strepen achter op je gazon en het gemaaide gras kan als meststof worden gebruikt. Nadat je de maaier hebt geactiveerd kan je gemakkelijk de maaihoogte en de maaitijden instellen. De grasmaaier is makkelijk te onderhouden. Met een tuinslang wordt de machine snel schoongemaakt. De robotmaaier kan dan ook tegen regen en in elk seizoen worden gebruikt. Het compacte model zorgt ervoor dat de maaier door smalle doorgangen kan en van hellingen af/op tot 30%. Met de gevoelige botssensor wordt voorkomen dat de robotmaaier tegen obstakels aan rijdt. Voor dieven heeft de maaier een pincode die moet worden ingevoerd anders gaat er een alarm af. De stalen messen stoppen met werken zodra de maaier wordt opgetild. De maaier werkt op een accu van 18V die bijna geen geluid maakt en geen uitstoot heeft. Met de Gardena robotmaaier smart Sileno life 1000 wordt jouw gazon nauwkeurig gemaaid terwijl jij ondertussen kan relaxen.

Hoe installeer ik een robotmaaier?

Een robotmaaier wordt geleverd met een begrenzingsdraad. Met dit begrenzingsdraad geef je de oppervlakte aan waarin een robotmaaier zijn werk moet doen. Komt de robotmaaier bij het draad? Dan keert hij om en maait hij het gedeelte wat hij nog niet heeft gemaaid.

Je bevestigt het begrenzingsdraad eenvoudig door een van de meegeleverde krammen de grond in te slaan samen met het draad. Het draad gaat samen met de kram de grond in, waardoor het draad visueel is weggewerkt en je er ook niet over kan struikelen.

Als laatste leg je het begeleidingsdraad aan, dit is een draad die de robotmaaier helpt het basisstation weer terug te vinden. Dit draad span je vanaf het basisstation in een rechte lijn naar het verste gedeelte in de tuin.

Hoe bedien ik een robotmaaier?

Een robotmaaier is handmatig in te stellen maar vaak ook met een app of middels bluetooth. Je kan dan een tijdsschema instellen wanneer de robotmaaier moet gaan maaien, de besturing overnemen of de status van de accu bekijken. Dat allemaal vanuit huis of op vakantie.

Lees meer

Cashback Gardena robotmaaier

Gratis installatie, een gratis garage of ontvang € 100,- bij de aankoop van een Gardena robotmaaier.
Bekijk de actie

Specificaties

Product
Productsoort smart SILENO life 1000m²
Productnummer 109908
Gewicht product 15000 gr
Hoogte product 34.0 cm
Lengte product 50.0 cm
Breedte product 60.0 cm
Merk Gardena
Duurzaam Nee
Algemeen
Materiaal Kunststof
Wecycle Ja
Stibat Nee
Materiaal snijsysteem Staal
Type artikel Robotmaaier
Afmetingen
Maaibreedte 22.0 cm
Gebruik
Minimale grasoppervlakte 0.0 m²
Maximale grasoppervlakte 1000.0 m²
Technische kenmerken
Capaciteit accu 2.1 Ah
Mulching-functie Ja
Oplaadtijd 60.0 min
Zelfrijdend Ja
Energiebron Accu
Met opvang Nee
Geluidsniveau 58.0 dB
Instelbare hoogte Ja
Min. instelbare hoogte 20.0 mm
Max. instelbare hoogte 60.0 mm
Voltage 18.0 Volt
Automatische veiligheidsuitschakeling Nee
Aantal meegeleverde accu's 1.0
Accessoires
Inclusief accu Ja
Reviews worden geladen

Recent bekeken