4.
29
Dit product is uit ons assortiment
Toon alternatieve producten

Productomschrijving


Gardena

Met de Gardena buishouder kan je de buizen van je Gardena Micro-Drip-System in de grond bevestigen. Daarnaast kan een sproeier met de buishouder in de verdeelbuis van 13 mm (4,6/16") worden bevestigd.

Hoe werkt slim bewateren?

Met het aanleggen van een slim bewaterings systeem zorg je ervoor dat je tuin altijd automatisch wordt bewaterd. Het systeem herkent zelf momenten waarop het water moet geven. Dus of je op vakantie bent of gewoon thuis, je hebt geen omkijken meer naar het bewateren van je planten. Je kan ook handmatig de bewatering regelen door gebruik te maken van de app.

Je start met een besproeiingscomputer, waarop je een bijv. een druppelbuis kan aansluiten voor het langzaam bevochtigen van je planten. Daarnaast heb je een bodemvochtigheidssensor die je erop aan kan sluiten. Deze registreert of de grond besproeid moet worden en geeft dit door aan de computer. Zo kan je het slimme bewaterings systeem steeds meer uitbreiden voor een zorgeloos bewaterings systeem en een goed en groen onderhoud van je tuin.

Lees meer

Specificaties

Product
Productnummer 551288
EAN 4078500832700
Merk Gardena
Algemeen
Materiaal Kunststof
Type Buishouder

Klantreviews

Reviews worden geladen

Recent bekeken