Garden Lights basisset 21W

(5 klantreviews)
34.
95
Niet verkrijgbaar in de webshop
Toon alternatieve producten

Productomschrijving

  • Materiaal: Metaal
  • IP waarde: 44

Deze volledige Garden Lights startset bevat een 21W transformator + 8M kabel met 4 aansluitingen. Hier kun je totaal 4 Garden Lights lampen op aansluiten en is dus een mooie start voor het verlichten van jouw tuin.

Garden Lights (concept)

Stap 1: Kies de verlichting die bij jouw tuin past. Kies uit: sokkels, tuinpalen, wandlampen, (onderwater) spots, inbouwspots en breedstralers. Stap 2: Het totale wattage van de door jou gekozen verlichting bepaalt het wattage van de transformator (21 of 45 watt) Stap 3: Bepaal hoeveel meter kabel en kabelverdelers je nodig hebt, bedenk goed waar je de lampen wil plaatsen en waar het stopcontact zit.

Je kunt direct aan de slag!

12 Volt (laagspanning) wordt door de Europese richtlijnen beschouwd als zeer veilig. Verbeterde technologieën zorgen er voor dat 12 volt verlichting uw tuin goed en sfeervol verlicht. Door de schroefverbindingen is gereedschap niet noodzakelijk. Daarnaast hoeven de kabels ook niet onder de grond te worden gelegd. 

Elke lamp is voorzien van 1 of 2 meter kabel met een stekker die past op de spatwaterdichte schroefverbindingen aan de hoofdkabel. Alle andere kabels en transformatoren zijn ook voorzien van deze schroefverbindingen.

Lees meer

Specificaties

Product
Productnummer 605279
Merk Garden lights
Duurzaam Nee
Algemeen
Type artikel Hoofdkabel, Transformator
Reviews worden geladen

Recent bekeken