Flexxfloors Stick Basic PVC Vloertegel Uni Zwart 33x33 cm 2,11 m2

€ 14.99 /m²
11.
24/m²
Per verkoopeenheid € 23.72
Aanbieding geldig t/m 20-10-2019
Wat is je oppervlakte?
Dit product is uit ons assortiment
Toon alternatieve producten

Productomschrijving

  • Makkelijk aan te brengen met een zelfklevende laag
  • Dikte van 2 mm
  • Geschikt voor normaal woongebruik
  • Garantie van 10 jaar

De Flexxfloors Stick Basic PVC vloertegel in zwart is een unieke toevoeging aan je interieur. Door een zelfklevende laag onder de tegels is hij eenvoudig en snel te leggen. Je kunt de Flexxfloors Stick Basic tegel naar eigen smaak leggen en combineren met andere vloertegels. Bovendien is het PVC afwasbaar en daarmee goed te onderhouden. Met deze vloertegel geef je eenvoudig een speels accent aan uw nieuwe vloer. Let op: de vloertemperatuur mag na het leggen niet hoger dan 28°C worden, gebruik Flexxfloors Stick Basic daarom niet in combinatie met direct zonlicht. Flexxfloors Stick is ook te gebruiken in combinatie met Flexxstairs traprenovatie!

Basisvloer
Flexxfloors kan worden gelegd op een betonnen of houten basisvloer. Deze dient geheel vlak, schoon, stabiel en scheur- en vochtvrij te zijn. Zet losse houten planken vast en maak indien nodig een basisvloer van spaanplaat. Een betonnen vloer mag niet meer dan 2% vocht bevatten. Voor een sterke hechting tussen zuigende ondergronden en Flexxfloors Stick, is een voorbehandeling met Flexxfloors Primer noodzakelijk. Een zuigende ondergrond is te herkennen met een druppeltest. Laat een druppel water vallen op de vloer. Als deze na 1-2 minuten is ingetrokken is er sprake van een zuigende ondergrond. Basisvloeren zoals cementdek-, beton, anhydriet en houten vloeren zijn zuigende ondervloeren en moeten worden voorbehandeld met Flexxfloors Primer. Je kunt de Flexxfloors Stick vloer ook zwevend leggen op de Flexxfloors Silence ondervloer. Deze ondervloer is TÜV gecertificeerd en in combinatie met Flexxfloors Stick behaal je een geluidsreductie van 10 dB en voldoe je aan de geluidsreductie eisen voor appartementen.

Hulp nodig bij je klus?
Bekijk het klusadvies op onze website voor meer informatie over het leggen van een PVC vloer.

Gereedschap
Maak bij het leggen van de vloer gebruik van: Flexxfloors liniaal, winkelhaak, meetlint, potlood, (Flexxfloors) hobby mes en aanslagblokje.

Onderhoud
Een PVC vloer is een hygiënische vloer die eenvoudig en gemakkelijk met een zachte bezem of stofzuiger schoongemaakt kan worden. Goed onderhoud verlengt de levensduur van je vloer. De vloeren zijn bestand tegen dagelijkse invloeden zoals schoenen, toch kunnen scherpe voorwerpen en zand de vloer beschadigen. Zorg daarom voor een goede deurmat, maak de vloer regelmatig schoon met zachte bezem of stofzuiger met zachte borstel. Reinig regelmatig de vloer met een kunststof vloer reiniger zoals de Flexxfloors daily cleaner. De Stick Basic en Stick Deluxe vloeren zijn voorzien van een beschermende toplaag. Deze kan aangetast worden door gebruik en intensieve reiniging. Pleeg daarom minimaal 1 keer per jaar onderhoud door het toepassen van de Flexxfloors intensive cleaner en het aanbrengen van een nieuwe beschermlaag met Flexxfloors protective finish. Wees voorzichtig met het schuiven van meubels en voorzie deze van viltplakkers. Een bureaustoel met (zwenk)wieltjes kan je vloer ernstig beschadigen. Een vloermat onder het bureau kan dit voorkomen.

Legpatronen
Met Flexxfloors Stick zijn diverse legpatronen mogelijk en daarnaast kan je je eigen fantasie gebruiken, bijvoorbeeld door tegels en houtdecoren door elkaar te gebruiken.

Lees meer

Specificaties

Product
Productsoort Stick Vinyl tegel
Productnummer 585623
Gewicht product 380 gr
Hoogte product 2 mm
Lengte product 33.3 cm
Breedte product 33.3 cm
Type(nummer) 585623
Merk Flexxfloors
Afmetingen uit verpakking
Lengte lamel (excl. verbinding) 333.0 mm
Breedte lamel (excl. verbinding) 333.0 mm
Dikte lamel 2.0 mm
Aantal m² per pak 2.11 m²
Aantal lamellen per pak 19.0 stuks
Lengte patroon 333.0 mm
Breedte patroon 333.0 mm
Algemeen
Type PVC vloer
Lijn Basic
Materiaal PVC (Polyvinyl Chloride)
Uiterlijk
Kleur Zwart
Kleurfamilie Zwart
V-groef Nee
Voelbare houtstructuur Nee
Houtlook/houtstructuur Nee
Oppervlakte structuur Glad
Vorm Tegel
Krasbestendig Nee
Decor Zwart
Gebruik
Gebruiksklasse Normaal woongebruik
Type verbinding Geen
Geluidsreductie 2.0 dB
Contactgeluidsreductie 2.0 dB
Loopgeluidisolatie 2.0 dB
Geschikt voor vloerverwarming Ja
Type vloerverwarming Warmwaterbuizen
Geschikt voor trap Ja
Waterbestendig Ja
Geschikt voor vochtige ruimtes Ja
Antislip Ja
Uv bestendig Ja
Maximale temperatuurbestendigheid 28.0 °C
Anti-statisch Ja
Legmethode Zelfklevend
Leginstructies Makkelijk te leggen met Flexxfloors liniaal en mes
Reviews worden geladen

Recent bekeken