Flexxfloors pvc vloerdeel click cliff 2,07 m²

25_procent_korting_red
€ 24.99 /m²
18.
74/m²
Per verkoopeenheid € 38.80
Aanbieding nog 6 dagen geldig
Wat is je oppervlakte?
Dit product is uit ons assortiment
Toon alternatieve producten

Productomschrijving

  • PVC-stroken met clickverbinding, eenvoudig zwevend te leggen
  • licht woongebruik
  • 15 jaar fabrieksgarantie

Het Flexxfloors kunststof vloerdeel click cliff 2,07 m² geeft een moderne ondertoon aan je woning. Met een bruin decor en voelbare houtstructuur heeft dit vloerdeel een natuurlijke uitstraling. Door een handig clicksysteem en flexibel materiaal sluiten de stroken naadloos op elkaar aan. Het vloerdeel is een verbluffend mooie vloer, gemaakt van kwalitatief hoogwaardig PVC. Het vloerdeel wordt bovendien geleverd met maar liefst 15 jaar garantie, dus je hebt er met zekerheid lang plezier van. In andere woorden, het Flexxfloors kunststof vloerdeel click cliff 2,07 m² is een prachtige investering in je interieur. Let op: de vloertemperatuur mag na het leggen niet hoger dan 28°C worden. Gebruik Flexxfloors daarom niet in combinatie met direct zonlicht, zoals bijv. in serres.

Leginstructie / Legtips

  • Leg een goede ondervloer
  • Houd rondom de vloer 1 cm ruimte vrij
  • Pas Flexxfloors pvc lijm toe om vloerdelen vast te hechten aan de basisvloer zodat deze bij warm weer niet loskomen

Niet iedere vloer wordt op dezelfde wijze gelegd. Lees daarom zorgvuldig de bijgevoegde leginstructie voordat je start met leggen. Dit voorkomt ook dat door verkeerd leggen je geen aanspraak meer kan maken op de garantie. Laat de Flexxfloors in gesloten verpakking 48 uur rusten in de ruimte waar de vloer geplaatst wordt (op kamertemperatuur) en stapel de pakken vlak op. Zet de pakken nooit schuin tegen de muur, dan kunnen ze kromtrekken. De vloertemperatuur mag niet onder de 10 graden en boven de 28 graden komen. Flexxfloors click kan daarom niet in combinatie met direct zonlicht, zoals bijvoorbeeld in serres gebruikt worden.

Basisvloer
Flexxfloors kan worden gelegd op een betonnen of houten basisvloer. Deze dient geheel vlak, schoon, stabiel en scheur- en vochtvrij te zijn. Zet losse houten planken vast en maak een basisvloer van spaanplaat. Een betonnen vloer mag niet meer dan 2% vocht bevatten.

Flexxfloors Silence Ondervloer 5 m2 (458799)
Deze ondervloer is geschikt voor zelfklevende vloeren en vloeren met click-systeem. De ondervloer is geluidsreducerend en warmte isolerend en draagt daarmee bij aan comfortabel wonen. De Silence ondervloer geeft een gecertificeerde geluidsreductie van 8dB in combinatie met Flexxfloors click vloeren.

Onderhoud
Een PVC vloer is een hygiënische vloer die eenvoudig en gemakkelijk met een zachte bezem of stofzuiger schoongemaakt kan worden. Goed onderhoud verlengt de levensduur van je vloer. De vloeren zijn bestand tegen dagelijkse invloeden zoals schoenen, toch kunnen scherpe voorwerpen en zand de vloer beschadigen. Zorg daarom voor een goede deurmat, maak de vloer regelmatig schoon met zachte bezem of stofzuiger met zachte borstel. Reinig regelmatig de vloer met een kunststof vloer reiniger zoals de Flexxfloors daily cleaner. De vloer is voorzien van een beschermende toplaag. Deze kan aangetast worden door gebruiken en intensieve reiniging. Pleeg daarom minimaal 1 keer per jaar onderhoud door het toepassen van de Flexxfloors intensive cleaner en het aanbrengen van een nieuwe beschermlaag met Flexxfloors protective finish. Wees voorzichtig met het schuiven van meubels en voorzie deze van viltplakkers. Een bureaustoel met (zwenk)wieltjes kan uw vloer ernstig beschadigen. Een vloermat onder het bureau kan dit voorkomen. 

Gereedschap
Maak bij het leggen van de vloer gebruik van: Flexxfloors liniaal, winkelhaak, meetlint, potlood en (Flexxfloors) hobby mes.

Garantie
De garantievoorwaarden staan op het label vermeld. Deze is via deze site ook te downloaden. Ook staat het aantal jaar garantie hierop aangegeven, dit is afhankelijk van de serie: Style 12 jaar en Deluxe 15 jaar.

 

 

Lees meer

Specificaties

Product
Productsoort PVC vloerdeel klik
Productnummer 547385
Gewicht product 15000 gr
Hoogte product 4 mm
Lengte product 17.1 cm
Breedte product 1.213 m
Type(nummer) 547385
Merk Flexxfloors
Ecocheque Nee
Afmetingen uit verpakking
Lengte lamel (excl. verbinding) 1213.0 mm
Breedte lamel (excl. verbinding) 229.0 mm
Dikte lamel 4.0 mm
Aantal m² per pak 2.07 m²
Aantal lamellen per pak 10.0
Lengte patroon 17.1 mm
Breedte patroon 121.0 mm
Algemeen
Type artikel PVC vloer
Lijn Deluxe
Materiaal Kunststof
Soort materiaal PVC (Polyvinyl Chloride)
Afwerking Glad
Uiterlijk
Kleur Bruin
V-groef Nee
Voelbare houtstructuur Nee
Houtlook/houtstructuur Ja
Vorm Plank
Krasbestendig Nee
Decor Hout
Kleurfamilie Bruin
Gebruik
Gebruiksklasse Intensief woongebruik
Type verbinding Klikverbinding
Geluidsreductie 2.0 dB
Contactgeluidsreductie 2.0 dB
Loopgeluidisolatie 2.0 dB
Geschikt voor vloerverwarming Ja
Geschikt voor trap Ja
Waterbestendig Ja
Geschikt voor vochtige ruimtes Ja
Antislip Ja
Uv bestendig Ja
Maximale temperatuurbestendigheid 28.0 °C
Anti-statisch Ja
Leginstructies Makkelijk te leggen met Flexxfloors liniaal en mes
Type vloerverwarming Warmwaterbuizen
Legmethode Zwevend met klikverbinding
Reviews worden geladen

Recent bekeken