Uitstekend beoordeeld
8 klantreviews
42.98 /m²
17.
99 /m²
Per pak 32.38
Met Club Karwei
€17,99
€17,99 alle Magnus PVC alleen met de Club Karwei Kaart
Bekijk alle producten uit deze actie.

Heb je de Club Karwei kaart nog niet? Vraag de kaart dan aan tijdens het afrekenen. Zo loop je de korting niet mis.
Aanbieding nog 3 dagen geldig
Wat is je oppervlakte?
Momenteel online niet op voorraad
Toon alternatieve producten
In welke bouwmarkt te koop?

Productomschrijving

  • Dikte plank van 4.5 mm voor hoge slijtvastheid
  • V-groef aan lange en korte zijde
  • Geschikt voor intensief woongebruik en zeer intensief commercieel gebruik
  • Garantie van 10 jaar

Geen

Kies de prachtige PVC vloer Magnus Visgraat naturel eiken, perfect voor het creëren van een stijlvolle en moderne uitstraling in je woning. De matte afwerking en de duurzaamheid en het gemak van PVC zorgen voor een onmiskenbaar stijlvol resultaat. Het gaat hier om een visgraatmotief, waarbij het essentieel is om de leginstructies van de PVC vloer nauwkeurig te volgen om langdurig plezier van de vloer te verzekeren. De authentieke uitstraling van de vloer wordt vergroot door de aanwezigheid van een V-groef aan alle zijden. De vloer beschikt over een klikverbinding, waardoor het leggen van het PVC eenvoudig gaat en een naadloos effect heeft. Het PVC kan daarbij zwevend worden gelegd, waardoor deze niet aan de ondervloer hoeft te worden gelijmd. De PVC vloer is 100% onderhoudsvriendelijk en indien gewenst ook uitermate geschikt voor vloerverwarming. Het klik PVC waarborgt veiligheid dankzij zijn antislip- en antistatische eigenschappen. Het PVC kan eventueel gebruikt worden als vloer voor de trap en is bovendien waterbestendig. De PVC vloer heeft een dikte van 4.5 mm met een bijbehorende rd-waarde van 4 wat ten gunste komt aan de duurzaamheid van het product. De verpakking bevat 16 latten wat resulteert in een totale inhoud van 1.8 m².

Basisvloer

De click pvc Magnus kan worden gelegd op een betonnen of houten basisvloer. Deze dient geheel vlak, schoon, stabiel en scheur- en vochtvrij te zijn. Zet losse houten planken vast en maak indien nodig een basisvloer van spaanplaat. Een betonnen vloer mag niet meer dan 2% vocht bevatten. Gebruik voor een ondervloer de Firstfloor Hardbase Ondervloer Click PVC en Laminaat visgraat 10m2 per rol (art.nr.133773) voor warmte- isolatie en geluidsdemping.

Hulp nodig bij je klus?
Bekijk het klusadvies op onze website voor meer informatie over het leggen van een PVC vloer.

Heb je geen ervaring, tijd of beschik je niet over de benodigde materialen om de PVC vloer zelf te leggen? De specialisten van de Karwei Montageservice kunnen jouw nieuwe PVC vloer leggen. Kijk voor de tarieven op Karwei.nl

 

Gereedschap
Maak bij het leggen van de vloer gebruik van: liniaal, winkelhaak, meetlint, potlood en hobby mes.

Onderhoud
Een PVC vloer is een hygiënische vloer die eenvoudig en gemakkelijk met een zachte bezem of stofzuiger schoongemaakt kan worden. Goed onderhoud verlengt de levensduur van je vloer. De vloeren zijn bestand tegen dagelijkse invloeden zoals schoenen, toch kunnen scherpe voorwerpen en zand de vloer beschadigen. Zorg daarom voor een goede deurmat, maak de vloer regelmatig schoon met zachte bezem of stofzuiger met zachte borstel. Reinig regelmatig de vloer met een speciale kunststof pvc vloer reiniger (gebruik geen andere reinigers deze kunnen de toplaag van de vloer aantasten). Wees voorzichtig met het schuiven van meubels en voorzie deze van viltplakkers. Een bureaustoel met (zwenk)wieltjes kan je vloer ernstig beschadigen. Een vloermat onder het bureau kan dit voorkomen. 

Lees meer

Meer uit deze actieToon alle

Click PVC Magnus Visgraat beige eiken
10 klantreviews
De Magnus Visgraat beige eiken PVC vloer heeft een mooie visgraat beige eiken kleur en een fijne matte afwerking waardoor de vloer tot leven komt. Het gaat hier om een visgraatm... De Magnus Visgraat beige eiken PVC vloer heeft een mooie visgraat beige eiken kleur en een fijne ...
17.
99 /m²
42.98 /m²
Met Club Karwei
€17,99
Aanbieding nog 3 dagen geldig
Bekijk alles in pvc vloer

Specificaties

Product
Productnummer 234728
EAN 8717003433811
Gewicht product 16.600 gr
Hoogte product 4 mm
Lengte product 75 cm
Breedte product 15 cm
Merk Geen
Afmetingen uit verpakking
Dikte lamel 4.5 mm
Aantal m² per pak 1.8 m²
Aantal lamellen per pak 16
Lengte lamel (excl verbinding) 750 mm
Breedte lamel (excl verbinding) 150 mm
Algemeen
Niveau van waterbestendigheid Waterbestendig
Lijn Magnus
Vloermotief Visgraat
Type PVC vloer
Materiaal Kunststof
Kleurstaal Nee
Materiaal (detail) PVC (Polyvinyl chloride)
Eigenschap materiaal Antislip
Afwerking Mat
Uiterlijk
Kleur Naturel
V-groef Ja, micro aan korte en lange zijde
Voelbare structuur Ja
Kleurfamilie Bruin
Vorm Plank
Krasbestendig Ja
Decor Visgraat naturel eiken
Gebruik
Type verbinding Klikverbinding
Geschikt voor vloerverwarming Ja
Geschikt voor vochtige ruimtes Ja
Antislip Ja
Leginstructies Niet iedere pvc vloer wordt op dezelfde wijze gelegd. Lees daarom zorgvuldig de bijgevoegde leginstructie voordat je start met leggen. Dit voorkomt dat door verkeerd leggen je geen aanspraak meer kan maken op de garantie. Pvc dient voor het leggen te acclimatiseren. Oftewel: laat het pvc in gesloten verpakking 48 uur rusten in de ruimte waar de vloer geplaatst wordt (op kamertemperatuur) en stapel de pakken vlak op. Zet de pakken nooit schuin tegen de muur, dan kunnen ze kromtrekken. De betonnen basisvloer waarop de vloer gelegd wordt dient vlak, drukvast en vochtvrij te zijn. Twijfel je over de basisvloer? Raadpleeg dan altijd onze klusservice.
Geluidsreducerende onderlaag Nee
Gebruiksklasse Intensief woongebruik Zeer intensief commercieel gebruik
Type vloerverwarming Warmwaterbuizen Elektrisch snoer
Geschikt voor trap Ja
Waterbestendig Ja
Anti-statisch Ja
Legmethode Zwevend met klikverbinding
Technische kenmerken
Rd-waarde 0.04 m²K/W

Klantreviews

Recent bekeken