79.
99
Momenteel online niet op voorraad
Toon alternatieve producten
In welke bouwmarkt te koop?

Productomschrijving

  • Bevorderen hechting van zelfklevende dakrollen
  • Eénzijdig en makkelijk aan te brengen
  • Droogt zeer snel (5 à 10 min.)
  • Hecht op alle ondergronden

Aquaplan
Een zwart gebruiksklaar voorbehandelingsmiddel om de verkleving van zelfklevende bitumineuze dakbanen te bevorderen. Door het gebruik van ROOFFIX Activator wordt de hechtkracht van zelfklevende bitumineuze dakrollen geactiveerd met een uitstekende hechtkracht als resultaat, ook in niet-ideale omstandigheden. De ROOFFIX Activator is éénzijdig en makkelijk aan te brengen met behulp van een borstel. Verwijder vervolgens de wegtrekfolie van de zelfklevende bitumineuze dakbaan en breng hem aan op de behandelde ondergrond.
Lees meer

Vaak samen gekocht

Aquaplan zelfklevende rol met leislag 6 m²
Uitstekend beoordeeld
10 klantreviews
Aquaplan Roof Top Stick is een kwalitatieve zelfklevende dakrol voor licht hellende daken van min. 2° die zorgt voor een waterdicht dak. Door het zelfklevend karakter is het aan... Aquaplan Roof Top Stick is een kwalitatieve zelfklevende dakrol voor licht hellende daken van min...
112.
00
Bekijk alles in dakrol
Aquaplan dakrol onderlaag zelfklevend 8 m²
ROOF BASE STICK is een waterdichtingsmembraan samengesteld uit elastomeren en bitumen en een polyester-glas combinatie inlage. De bovenzijde van deze onderlaag is afgewerkt met ... ROOF BASE STICK is een waterdichtingsmembraan samengesteld uit elastomeren en bitumen en een poly...
107.
00
Bekijk alles in dakrol

Specificaties

Product
Productnummer 148710
EAN 5413466954971
Merk Aquaplan
Algemeen
Kleur zwart
Kleurfamilie Zwart
Type Daklijm
Gebruik
Materiaal van doeloppervlak Bitumen Hout Beton PIR (Polyisocyanuraat)
UV-bestendig Nee
Waterbestendig Nee
Vochtbestendig Nee
Technische kenmerken
Vullend vermogen Laag
Flexibel Ja
Overschilderbaar Nee
Schimmelwerend Nee
Inkrimpbaar Nee
Etiketinformatie
Gevaren­pictogrammen
Signaalwoord Gevaar
Gevaren­aanduidingen Veroorzaakt huidirritatie. Zeer giftig voor in het water levende organismen, met langdurige gevolgen. Kan slaperigheid of duizeligheid veroorzaken. Licht ontvlambare vloeistof en damp.
Voorzorgs­maatregelen Inhoud/verpakking afvoeren naar … BIJ CONTACT MET DE OGEN: voorzichtig afspoelen met water gedurende een aantal minuten Beschermende handschoenen/beschermende kleding/oogbescherming/gelaatsbescherming dragen. Stof/rook/gas/nevel/damp/spuitnevel niet inademen. Verwijderd houden van warmte, hete oppervlakken, vonken, open vuur en andere ontstekingsbronnen. Niet roken. Buiten het bereik van kinderen houden. Bij huidirritatie: een arts raadplegen.

Recent bekeken