Karwei heeft een zeer uitgebreide collectie vouwgordijnen; er zit altijd iets passends voor je bij. Laat je vouwgordijn op maat maken of kies voor één van de standaardmaten.

Vouwgordijnen op maat

  • Keuze uit vele kleuren
  • Keuze uit vele stoffen
  • Keuze uit verschillende afwerkingen
  • Volledig op maat en naar eigen wens
  • Levertijd max. 40 werkdagen

Vanaf 14.99 per meter

Bekijk het assortiment

Vouwgordijnen in standaard maten

  • Diverse kleuren en maten
  • Diverse uitvoeringen
  • Standaard maten binnen 1 werkdag in huis

Vanaf 32.49

Bekijk het assortiment

Service bij je klus

Je kunt je raamdecoratie door Karwei laten inmeten voor €69.- en laten ophangen vanaf €47.50 per stuk.

KARWEI biedt een ruim assortiment vouwgordijnen aan in standaard maten en voor een kleine meerprijs kun je deze ook eenvoudig door ons laten inkorten in de breedte. Je kunt ook je eigen vouwgordijn volledig zelf samen stellen. Je kunt hierbij kiezen uit een uitgebreide collectie materialen en kleuren, je hebt keuze in diverse afwerkingsmogelijkheden en de vouwgordijnen zijn volledig op maat gemaakt.

Vouwgordijnen geven je kamer een sfeervolle uitstraling. Met vouwgordijnen creëer je een klassieke, huiselijke of romantische sfeer. Ze bedekken alleen het raam en nemen daardoor minder ruimte in beslag, hierdoor zijn ze ideaal voor kleinere huizen en smalle ramen. Vouwgordijnen kun je reinigen, je kunt ze op 30 graden wassen. De vouwgordijnen zijn in drie typen stof te verkrijgen:

Transparante vouwgordijnen

Dit type stof biedt een mooie oplossing voor inkijk bij elk raam. Met transparante vouwgordijnen filter je het licht van buiten en zorg je ervoor dat je toch het zicht naar buiten behoudt. Hiermee houdt je je kamer ruimtelijk en licht, maar heb je toch privacy.

Lichtdoorlatende vouwgordijnen

Dit type stoft zorgt voor een fijne lichtfiltering en biedt privacy.

Verduisterende vouwgordijnen

De verduisterende stof van vouwgordijnen is erg geschikt voor in de slaapkamer, omdat het weinig tot geen licht binnen laat. De mate van verduistering is afhankelijk van het type stof.

Vouwgordijnen kopen bij KARWEI

Vouwgordijnen zijn stijlvolle gordijnen die in elke ruimte van het huis mooi staan. In de slaapkamer hang je een verduisterend vouwgordijn, in de badkamer een lichtdoorlatend vouwgordijn voor veel privacy en in de woonkamer elegante vouwgordijnen in wit of grijs. Bij KARWEI vind je een uitgebreid assortiment vouwgordijnen. Kies uit vele kleuren, stoffen en afwerkingen. Welk vouwgordijn hang jij binnenkort op?

Een vouwgordijn zoals jij wilt

Hebben jouw ramen standaard maten? Dan is de kans groot dat een van onze kant en klare vouwgordijnen goed past. Heb je afwijkende maten ramen of heb je specifieke wensen? Dan zijn vouwgordijnen op maat ideaal. Hierbij stel je de vouwgordijnen helemaal aan de hand van jouw wensen samen. Of kies voor een tussenweg. Dan maken wij een vouwgordijn uit onze standaard collectie voor jou op maat.

Vouwgordijnen verduisterd of lichtdoorlatend

Een verduisterend vouwgordijn is ideaal op bijvoorbeeld de slaapkamer of de kinderkamer. De dikke stof houdt licht en zonlicht buiten. Dit zorgt er niet alleen voor dat het licht buiten blijft. Ook blijft het heerlijk koel in je woonruimte. Wil je liever wat licht in de kamer behouden? Dan is een lichtdoorlatend vouwgordijn wat je nodig hebt. Met dit soort vouwgordijnen creëer je een natuurlijke lichtinval in de ruimte. Geniet van meer privacy en toch een prettig verlichte kamer met deze gordijnen.

Welke kleur vouwgordijn kies je?

Weet je of je een verduisterend of lichtdoorlatend vouwgordijn wil? Dan sta je nog voor de lastige keuze om de perfecte stof te kiezen. Welke kleur vouwgordijn geeft jouw kamer de mooiste sfeer? Kies je een vouwgordijn in het grijs? Past een vouwgordijn in het wit beter? Of ga je voor een opvallende kleur, zoals bijvoorbeeld mint groen of lichtgeel? Bij twijfel tussen twee of meerdere kleuren is het bestellen van een stofstaal aan te raden. Hiermee krijg je de kans om de stof in je eigen interieur te zien. Zo weet je direct welke stof het mooiste gaat staan. Keuze gemaakt? Dan bestel je de vouwgordijnen gemakkelijk online. Wij bezorgen ze dan zo spoedig mogelijk bij je thuis.

Recent bekeken