Vouwgordijnen

Karwei heeft een zeer uitgebreide collectie vouwgordijnen; er zit altijd iets passends voor je bij. Laat je vouwgordijn op maat maken of kies voor één van de standaardmaten.

Vouwgordijnen op maat

 • Keuze uit vele kleuren
 • Keuze uit vele stoffen
 • Keuze uit verschillende afwerkingen
 • Volledig op maat en naar eigen wens
 • Levertijd max. 15 werkdagen

Vanaf 12.99 per meter

Bekijk het assortiment

Vouwgordijnen uit de standaard maten collectie voor jou op maat gemaakt

 • Diverse kleuren en maten
 • Diverse uitvoeringen
 • Zit jouw maat niet tussen de standaard maten collectie, laat deze dan door ons op maat maken en je hoeft je vouwgordijn alleen nog maar thuis op te hangen
 • Levertijd max. 15 werkdagen

Vanaf 19.-

Bekijk het assortiment

Vouwgordijnen in standaard maten

 • Diverse kleuren en maten
 • Diverse uitvoeringen
 • Standaard maten binnen 1 werkdag in huis

Vanaf 32.49

Bekijk het assortiment

Service bij je klus

Je kunt je raamdecoratie door Karwei laten inmeten voor €69.- en laten ophangen vanaf €47.50 per stuk.

Vouwgordijnen kopen bij KARWEI

Vouwgordijnen zijn stijlvolle gordijnen die in elke ruimte van het huis mooi staan. In de slaapkamer hang je een verduisterend vouwgordijn, in de badkamer een lichtdoorlatend vouwgordijn voor veel privacy en in de woonkamer elegante vouwgordijnen in wit of grijs. Bij KARWEI vind je een uitgebreid assortiment vouwgordijnen. Kies uit vele kleuren, stoffen en afwerkingen. Welk vouwgordijn hang jij binnenkort op?

Een vouwgordijn zoals jij wilt

Hebben jouw ramen standaard maten? Dan is de kans groot dat een van onze kant en klare vouwgordijnen goed past. Heb je afwijkende maten ramen of heb je specifieke wensen? Dan zijn vouwgordijnen op maat ideaal. Hierbij stel je de vouwgordijnen helemaal aan de hand van jouw wensen samen. Of kies voor een tussenweg. Dan maken wij een vouwgordijn uit onze standaard collectie voor jou op maat.

Vouwgordijnen verduisterd of lichtdoorlatend

Een verduisterend vouwgordijn is ideaal op bijvoorbeeld de slaapkamer of de kinderkamer. De dikke stof houdt licht en zonlicht buiten. Dit zorgt er niet alleen voor dat het licht buiten blijft. Ook blijft het heerlijk koel in je woonruimte. Wil je liever wat licht in de kamer behouden? Dan is een lichtdoorlatend vouwgordijn wat je nodig hebt. Met dit soort vouwgordijnen creëer je een natuurlijke lichtinval in de ruimte. Geniet van meer privacy en toch een prettig verlichte kamer met deze gordijnen.

Welke kleur vouwgordijn kies je?

Weet je of je een verduisterend of lichtdoorlatend vouwgordijn wil? Dan sta je nog voor de lastige keuze om de perfecte stof te kiezen. Welke kleur vouwgordijn geeft jouw kamer de mooiste sfeer? Kies je een vouwgordijn in het grijs? Past een vouwgordijn in het wit beter? Of ga je voor een opvallende kleur, zoals bijvoorbeeld mint groen of lichtgeel? Bij twijfel tussen twee of meerdere kleuren is het bestellen van een stofstaal aan te raden. Hiermee krijg je de kans om de stof in je eigen interieur te zien. Zo weet je direct welke stof het mooiste gaat staan. Keuze gemaakt? Dan bestel je de vouwgordijnen gemakkelijk online. Wij bezorgen ze dan zo spoedig mogelijk bij je thuis.

Recent bekeken