Vouwgordijn op maat of in standaard maat

KARWEI heeft een zeer uitgebreide collectie vouwgordijnen; er zit altijd iets passends voor je bij. Laat je vouwgordijn op maat maken of kies voor één van de standaardmaten.

Vouwgordijnen op maat gemaakt

  • Op maat gemaakt voor jouw raam
  • In drie stappen eenvoudig samen te stellen
  • Keuze uit vele kleuren, stoffen en maakwijzen
Start met samenstellen

Vouwgordijnen in standaard maten

  • Uitgebreide collectie in standaard maten
  • Keuze uit vele kleuren en stoffen

> Start met inkorten

Bekijk het assortiment

KARWEI biedt een ruim assortiment vouwgordijnen aan in standaard maten en voor een kleine meerprijs kun je deze ook eenvoudig door ons laten inkorten in de breedte. Je kunt ook je eigen vouwgordijn volledig zelf samen stellen. Je kunt hierbij kiezen uit een uitgebreide collectie materialen en kleuren, je hebt keuze in diverse afwerkingsmogelijkheden en de vouwgordijnen zijn volledig op maat gemaakt.

Vouwgordijnen geven je kamer een sfeervolle uitstraling. Met vouwgordijnen creëer je een klassieke, huiselijke of romantische sfeer. Ze bedekken alleen het raam en nemen daardoor minder ruimte in beslag, hierdoor zijn ze ideaal voor kleinere huizen en smalle ramen. Vouwgordijnen kun je reinigen, je kunt ze op 30 graden wassen. De vouwgordijnen zijn in drie typen stof te verkrijgen:

Transparante vouwgordijnen

Dit type stof biedt een mooie oplossing voor inkijk bij elk raam. Met transparante vouwgordijnen filter je het licht van buiten en zorg je ervoor dat je toch het zicht naar buiten behoudt. Hiermee houdt je je kamer ruimtelijk en licht, maar heb je toch privacy.

Lichtdoorlatende vouwgordijnen

Dit type stoft zorgt voor een fijne lichtfiltering en biedt privacy.

Verduisterende vouwgordijnen

De verduisterende stof van vouwgordijnen is erg geschikt voor in de slaapkamer, omdat het weinig tot geen licht binnen laat. De mate van verduistering is afhankelijk van het type stof.

Bekijk hier alle vouwgordijnen in standaard maten >

Maak gebruik van de inkortservice >

Of stel je eigen vouwgordijnen samen >