Nieuw bij Karwei: Rust-Oleum Chalky Finish Meubelverf

Rust-Oleum Chalky Finish Meubelverf

Rust-Oleum Chalky Finish Meubelverf is perfect om je oude en nieuwe meubels een nieuwe of andere uitstraling te geven. Met de kalkmatte afwerking geeft deze verf jouw gedateerde meubelen een tweede leven. Breng deze verf in één laag rechtstreeks op het meubel aan. Creëer een "Shabby-chic look" door het plaatselijk wegschuren van de verf en werk af met een beschermende laag Rust-Oleum Meubelwas of Rust-Oleum Meubelvernis.

Rust-Oleum Chalky Finish Meubelverf

Rust-Oleum Meubelwas

Rust-Oleum Meubelwas beschermt en verbetert de afwerking en het resultaat van Rust-Oleum Chalky Finish Meubelverven. De was is makkelijk aan te brengen met een borstel of zachte doek en heeft een fluweelachtige glans als hij opgedroogd is.

Rust-Oleum Meubelwas

Rust-Oleum Meubelvernis

Rust-Oleum Meubelvernis is een transparante, matte, slijtvaste en beschermende vernis voor gebruik op Rust-Oleum Chalky Finish Meubelverf. Deze uiterst duurzame afwerkingslaag beschermt, verbetert en dicht het schilderwerk zodat het bestand is tegen stoten en krassen.

Rust-Oleum Meubelvernis

Meubelverf – Aan de slag!

Volg onderstaande stappen voor een perfect resultaat.
Zorg ervoor dat het oppervlak van het voorwerp dat je wilt schilderen schoon, glad, droog en stof-, olie- en wasvrij is. Lees zeker ook altijd de instructies op de achterkant van het blik.

  1. Roer de verf goed om en breng daarna de verf gelijkmatig met een borstel of een roller aan.
  2. Laat vier uur drogen voor je, indien nodig, een tweede laag aanbrengt.
  3. Als jouw voorwerp droog is, kun je een aantal details en plaatsen licht opschuren om een ‘verouderde’ vintagelook te krijgen. Hiervoor kun je schuurpapier, een schuurspons of een vochtige doek gebruiken.
  4. Tevreden met het resultaat? Bescherm dan jouw verf met Rust-Oleum Meubelwas of Meubelvernis.

Probeer dit voor een shabby-chic look:

Breng 2 lagen in contrasterende kleuren aan. Schuur vervolgens lichtjes de toplaag met schuurpapier of met een vochtige doek om de kleur die eronder zit te onthullen.

Recent bekeken