Welke klus wil je laten doen?

Twijfel je over de maten?

Je vloeren, raamdecoratie of deuren inmeten is een precieze klus. Het is belangrijk om je materialen goed in te meten, zodat je weet dat het exact past en je genoeg materialen koopt. Twijfel je of je de goede maten hebt? Maak dan gebruik van de Karwei Inmeetservice, een ervaren vakspecialist van onze kluspartner komt bij jou thuis alles inmeten. Zo weet je zeker dat je klus slaagt!

Ga naar de inmeetservice

Vakspecialist nodig?

Dringend een vakspecialist nodig? De vakspecialisten van onze kluspartners staan voor je klaar! Geef je beschikbaarheid op en de vakspecialist komt zo snel mogelijk voor jouw klus.

  • Betaal eenvoudig achteraf
  • Één duidelijk tarief
  • 'Niet tevreden? Wij staan voor je klaar!'
Bekijk de vakspecialisten

Ben je op zoek naar een stressvrije manier om jouw nieuwe meubelen of producten te laten monteren? Bij Karwei bieden wij een uitstekende klusservice die jou de tijd en moeite bespaart. Onze ervaren professionals zijn vakkundig en zorgen ervoor dat jouw nieuwe producten snel en efficiënt geïnstalleerd worden.

Of het nu gaat om de montage van jouw nieuwe vloer, gordijnen, verlichting of een ander product, de vakspecialisten van onze kluspartners hebben de kennis en vaardigheden om jouw project tot een succes te maken. Wij werken volgens de hoogste kwaliteitsnormen en gebruiken zo veel mogelijk duurzame materialen.

Onze klusservice is beschikbaar in heel Nederland en biedt jou de flexibiliteit om de installatie op een tijdstip naar jouw keuze te laten plaatsvinden. Bovendien bieden wij een tevredenheidsgarantie, zodat je zeker bent van een uitstekende service.

Bij Karwei geloven wij in het creëren van een stressvrije en gemakkelijke ervaring voor onze klanten. Maak gebruik van onze klusservice en laat je verrassen door de kwaliteit en service van Karwei.

 

Veelgestelde vragen

Hoe werkt de Karwei Klusservice?

1. Aanvragen
Geef aan welke klus je wil laten uitvoeren en krijg direct inzicht in de kosten.

2. Datum kiezen
Geef een aantal data op die je voorkeur hebben. Binnen drie werkdagen neemt één van onze partners contact met je op voor het inplannen van de klus.

3. Voorbereiden
Zorg dat je al het benodigde materiaal in huis hebt en de ruimtes klaar zijn om direct met de klus te beginnen.

4. Betalen
Betaal eenvoudig achteraf.

Wanneer wordt de klus ingepland?

We streven ernaar je klus binnen 3 werkdagen in te plannen op een door jouw opgegeven voorkeursdag. Eén van onze partners neemt contact met je op en de datum wordt bevestigd per mail. Komt de afgesproken dag toch niet uit? Dan neemt de vakspecialist contact met je op om de klus in te plannen voor een andere dag. In de aanvraag kan je maximaal 3 voorkeursdagen opgeven.

Wanneer wordt de klus uitgevoerd?

We streven er naar de klus uit te voeren op één van je voorkeursdagen. Lukt dit niet nemen we contact met je op. 95% wordt uitgevoerd op uiterlijk de laatste voorkeursdag. We streven er naar je klus uit te voeren binnen 3 tot 4 weken.

Hoe ziet zo’n dag eruit als de vakman langs komt?
  1. De vakspecialist komt op de afgesproken datum en tijdstip langs
  2. De vakspecialist neemt de klus met je door voordat hij aan de slag gaat. Als er sprake is van meerwerk wordt dit vooraf met je afgestemd, zodat je niet voor verrassingen komt te staan.
  3. De vakspecialist voert de klus uit
  4. Als de klus is afgerond vindt de oplevering plaats
  5. Na oplevering ontvang je direct een e-mail met daarin een iDeal betaallink. In sommige gevallen is betalen via iDeal nog niet mogelijk. Indien dit het geval is wordt dit duidelijk gecommuniceerd.
Komen er nog onverwachte kosten bij?

De klus wordt uitgevoerd voor de kosten zoals aan jou bevestigd per mail. Mocht bij aanvang van de klus blijken dat er in tegenstelling tot datgene wat in de aanvraag stond toch meerwerk nodig of gewenst zijn wordt dit vooraf met je afgestemd. De kluskosten inclusief het eventuele meerwerk worden achteraf betaald via een iDeal betaallink. In sommige gevallen is betalen via iDeal nog niet mogelijk. Indien dit het geval is wordt dit duidelijk gecommuniceerd.

Kan ik een offerte aanvragen?

Als je van te voren meer inzicht wil in de kosten voor jouw specifieke klus, kun je een offerte aanvragen. Wel zijn hier kosten aan verbonden, om de onkosten van de vakspecialist te dekken. Je kan een offerte aanvragen via de inmeetservice. Staat jouw klus daar niet bij? Vraag dan een vakspecialist per uur aan en geef in de omschrijving aan voor welke klus je een offerte wil.

Hoe en wanneer moet ik betalen?

De kluskosten inclusief het eventuele weerwerk worden achteraf betaald via een iDeal betaallink. In sommige gevallen is betalen via iDeal nog niet mogelijk. Indien dit het geval is wordt dit duidelijk gecommuniceerd.

Wat moet ik allemaal in huis hebben op de klusdag?

Van de vakspecialist mag je verwachten dat ze het benodigde gereedschap bij zich hebben. Van jou verwachten we dat je alle benodigde materialen in huis hebt. Twijfel je of je aan alle producten gedacht hebt, neem dan contact met ons op.

Moet ik voor alle gereedschap zorgen?

De vakspecialist neemt alle gereedschap mee. Jij hoeft alleen te zorgen dat de benodigde materialen op de dag van montage aanwezig zijn.

Vragen of klachten over jouw klus?

Neem dan direct contact op met een van onze klusservice partners. Wil je precies weten wie jouw klus uitvoert, bekijk dan de bevestigings-email.

Uw Montage Dienst (o.a. raamdecoratie, vloeren, horren, deuren & airco’s):
088-8887271 - montageservice@karwei.nl

Zoofy (o.a. klusjesman, loodgieter, electricien & timmerman):
085-0471277 - klantenservice@zoofy.nl

Outdoor Life Group (hout beton schuttingen):
088-0108620 - info@outdoorlifegroup.nl

Zonweringen:
• Telefoonnummer: 088-010 86 20
• E-mailadres: klantenservice@KARWEI.nl

Skantrae (Lundia deuren):
0316-586676 - verkoop@skantrae.com

Svedex (Arne&Bodil deuren):
0315-259930 - info@svedex.nl

Algemene klusservice vragen?
• Telefoonnummer: 088-010 86 20
• E-mailadres: klantenservice@KARWEI.nl

Recent bekeken