stappenplan

Hoe sluit ik Philips Smart lichtbronnen aan?

Philips Smart lichtbronnen creëren direct sfeer in de ruimte, en je lampen bedienen met je smartphone is ook heel relaxt. In deze video zie je wat de Smart Lights van Philips allemaal kunnen en hoe je deze eenvoudig aansluit op je wifi. Zet straks je lampen aan en uit met je mobiel, en maak het nog gezelliger in je huis met deze toffe lichtbronnen.

stap 1

Draai de lichtbron in de lamp

Haal de Philips Smart lichtbron uit de verpakking en draai deze in de lamp. Je kunt zo veel lichtbronnen toevoegen aan je verlichting in huis als je wilt.

stap 2

Scan de QR-code

Scan de QR-code van de WiZ-app op de verpakking en download de WiZ Connected app op je smartphone of tablet. In enkele stappen kun je alle lampen verbinden met deze app en ze apart of samen bedienen via je eigen wifi.

stap 3

Download de WiZ Connected app

Ontdek in de Wiz-app alle mogelijkheden van de Philips Smart Lights en bekijk het groot aanbod aan instellingen voor de perfecte verlichting in je huis, op elk moment van de dag en in elke ruimte van je huis. Bedien met de WiZ-afstandsbediening alle lampen of ingestelde groepen eenvoudig met een druk op de knop. Makkelijker wordt het niet!

stap 4

Koppel de Wiz-app aan de wifi

Verbind de WiZ Connected app met je wifi en bedien eenvoudig de Philipd LED lichtbronnen om elke ruimte de gewenste sfeer te geven. Geen speciale schakelaars heb je nodig, want de lichtbronnen werken direct.

stap 5

Plaats een Wiz-sensor

Monteer een WiZ wireless sensor aan de wand bijvoorbeeld bij de trap, zodat je lampen boven al aanspringen als je langsloopt. Dat is niet alleen erg fijn, maar ook veilig. Bekijk alle mogelijkheden in de Wiz Connected app.

Meer klusadvies

/tuin/buiten-tuinverlichting
Wat betekenen de IP-waarden bij verlichting? keuzehulp
Smart LED verlichting - bedieningsgemak
Smart LED verlichting keuzehulp
Klusadvies - energie besparen - Tips om energie te besparen in huis - Tumbnail
Stroom besparen met energiezuinig verlichten keuzehulp
Dit stappenplan komt voor in