inspiratie

Het elektrische gereedschap van Bosch Doe-het-Zelf

18 V Power For All accuplatform

Met de verwisselbare 18 V accu van Bosch kan je bijna 40 apparaten in huis, tuin en huishouden bedienen. Eenvoudiger of flexibeler kan bijna niet!

Boormachines

De boormachines van Bosch zijn compacte, krachtige en universele machines om te boren en schroeven. Het assortiment van Bosch boormachines bestaat onder andere accuschroevendraaiers, boorhamers en klopboormachines.

Zaagmachines

De zaagmachines van Bosch zijn geschikt voor exacte resultaten bij een groot aantal materialen. Het assortiment van Bosch zaagmachines bestaat onder andere decoupeerzagen, handcirkelzagen, NanoBlade-zagen en reciprozagen.

Schuurmachines

De Bosch schuurmachines zijn ideaal voor een groot aantal klussen in huis en tuin. Het assortiment van Bosch schuurmachines bestaat onder andere uit vlakschuurmachines, multischuurmachines en bandschuurmachines.

Multitools

De multifunctionele gereedschappen van Bosch zijn ideaal om een groot aantal DIY-klussen aan te pakken. Er kunnen een groot aantal materialen zoals hout, metaal of gips worden gesneden, gezaagd, geschuurd, gekrabd, gefreesd, gevijld en gepolijst.

Slijpmachines

De Bosch haakse slijpmachines combineren vermogen en controle om een groot aantal DIY-klussen in metaal en steen comfortabel aan te pakken.

Promoties Bosch elektrische Doe-het-Zelf gereedschap

Op deze pagina kan je een overzicht vinden van alle actuele Bosch Doe-het-Zelf promoties die geldig zijn in de bouwmarkt én online. Kijk voor alle actievoorwaarden en deelnemend gereedschap op boschacties.nl