VVV cadeaubon

Een VVV cadeaukaart of -bon gekregen? Betaal nu ook met je VVV bonnen in de bouwmarkt! Lees hieronder hoe het werkt.

Met de VVV cadeaukaart en de VVV cadeaubon kun je betalen in alle KARWEI bouwmarkten in Nederland, met uitzondering van het bestel-infopunt. Je kunt de VVV bon en cadeaukaart niet gebruiken in de webshop op karwei.nl. Het tegoed op de VVV cadeaukaart kan in delen worden besteed. Indien het tegoed onvoldoende is voor de aankoop van een bepaald artikel, dan kan het resterende bedrag worden voldaan via een ander betaalmiddel. Geen enkel tegoed op de VVV cadeaubon of -kaart is inwisselbaar in contant geld en/of andere cadeaubonnen.

Ruilen of retourneren van een bouwmarktaankoop

Wil je een artikel ruilen of terug brengen dat je hebt betaald met een VVV cadeaubon of –kaart dan kan dat. De KARWEI-bouwmarkt zal bij het retourneren van de aankoop/aankopen die (geheel of gedeeltelijk) betaald is/zijn met de VVV cadeaukaart of -bon, het te restitueren bedrag niet (geheel respectievelijk gedeeltelijk) in contant geld aan je uitbetalen, maar met je verrekenen of je een KARWEI cadeaukaart geven ter grootte van het voor de geretourneerde aankoop/aankopen met de VVV cadeaukaart of -bon betaalde bedrag, tenzij het per saldo aan je terug te geven bedrag minder dan €5,- is. Bij retourbedragen onder €5,- krijg je geld contant terug.

De VVV bon en VVV cadeaukaart worden uitgegeven door VVV cadeaubonnen in Leersum. In de Algemene Voorwaarden VVV lees je meer over de voorwaarden voor het gebruik van de VVV bon en VVV cadeaukaart.

Saldo checken

Heb je een VVV cadeaukaart en wil je weten hoeveel er (nog) opstaat? Check het op vvvcadeaubonnen.nl

Op onderstaande pagina's vind je meer informatie over diverse betalingsmogelijkheden en de KARWEI KAART.
- Betaalmethoden
- KARWEI Cadeaukaart
- KARWEI KAART
- Kortingsbonnen sparen

Recent bekeken