Kortingsbonnen sparen

Met een KARWEI KAART krijg je bij elke aankoop een persoonlijke korting op je volgende aankoop op basis van hoe goed we je kennen. Wij leren je kennen op het moment dat je aankoop bij ons doet in de bouwmarkt of op karwei.nl. We verwerken gegevens zoals het moment waarop je aankoop doet, de gekochte artikelen en bijbehorende bedragen, het KARWEI kaartnummer en de wijze van betaling. De korting hoort dus bij jou. Dit betekent dat de kortingsbon verschillend is per persoon en kan elke keer anders zijn.

Jouw korting is gekoppeld aan de KARWEI KAART en daarmee niet overdraagbaar aan andere personen. Als je mee wilt doen aan het KARWEI kaartprogramma heb je een KARWEI KAART nodig die je kunt aanvragen in de bouwmarkt. Wanneer je de KARWEI KAART ontvangt kun je deze direct gebruiken.

We geven geen gegevens over jou door aan onze partners. Voor meer informatie over de verwerking van je gegevens, kun je kijken bij de Privacy statement.

Spelregels ontvangen van kortingsbonnen

  • Bij een volgende aankoop via de webshop of in de winkel ontvang je een kortingsbon (mits je KARWEI KAART gekoppeld is aan je online account en je ingelogd bent als je een aankoop doet).
  • De kortingsbon is persoonlijk en gekoppeld aan de KARWEI KAART. De bon is dus niet overdraagbaar.
  • De speciale actievoorwaarden staan op de voorzijde van de coupon. Voor de rest gelden de algemene couponvoorwaarden.

Spelregels inleveren van kortingsbonnen

Bij een volgende aankoop via de webshop of in de winkel kun je de kortingsbon inleveren. Mits je KARWEI KAART gekoppeld is aan je online account en je ingelogd bent als je een aankoop doet.

  • De kortingsbon heeft een geldigheidsdatum. Deze staat op de bon.
  • Kortingsbonnen zijn niet inwisselbaar voor geld of de KadoKaart van KARWEI.
  • Het bedrag moet in één keer worden besteed. Je krijgt geen geld terug.
  • De speciale actievoorwaarden staan op de voorzijde van de coupon. Voor de rest gelden de algemene couponvoorwaarden.

Andere kortingen en aanbiedingen

Naast het voordeel van de standaard kortingsbonnen kun je ervoor kiezen om als KARWEI kaarthouder regelmatig andere exclusieve kortingen en speciale aanbiedingen te ontvangen. Deze kortingen en aanbiedingen ontvang je via de speciale KARWEI kaarthouder nieuwsbrief. Om je deze betreffende nieuwsbrieven naar je te sturen hebben wij je e-mailadres nodig. Voordelen van het aanmelden hiervoor zijn:

  • Altijd op de hoogte van het nieuwste assortiment
  • Exclusieve kortingen op bijvoorbeeld nieuw assortiment
  • Exclusieve uitnodigen voor speciale events

Indien je deze nieuwsbrieven niet meer wenst te ontvangen dan kun je je instelling wijzigen in mijnkarwei.nl of je uitschrijven via de in de nieuwsbrieven aangegeven wijze.

Op onderstaande pagina's vind je meer informatie over betalen en klantvoordeel.
- Betaalmethoden
- KARWEI Cadeaukaart
- KARWEI KAART
- VVV cadeaubonnen

Recent bekeken

Ontvang regelmatig leuke voordeeltjes en updates in je inbox!