Betalen in de webshop of bouwmarkt

Een bestelling op karwei.nl kan je niet afrekenen in de bouwmarkt. In de webshop kan je met de volgende middelen betalen:

iDEAL
Betalen met iDEAL is gratis. Je betaalt online via je eigen bank. Het bedrag wordt meteen van je rekening afgeschreven.

VISA of MasterCard
Als je met creditcard betaalt, wordt de betaling pas afgeschreven wanneer een product is geleverd. Je betaalgegevens worden versleuteld via de beveiligingsmethode SSL. Als je een MasterCard creditcard gebruikt, moet je een MasterCard SecureCode invoeren. Dat is een wachtwoord dat je zelf hebt aangemaakt of een code die je van je bank krijgt; dit hangt af van bij welke bank je zit. De MasterCard SecureCode (die ook wel 3D Secure wordt genoemd) maakt jouw online betaling extra veilig. Bij bedragen hoger dan 2.500 euro kun je niet met creditcard betalen.

PayPal
Om met PayPal te kunnen betalen heb je een PayPal-account nodig. Wanneer je bij 'betaalwijze' voor PayPal kiest, wordt je doorgestuurd naar de website van PayPal. Daar hoef je alleen maar je e-mailadres en PayPal-wachtwoord in te vullen om de betaling te bevestigen. Bij bedragen hoger dan 1.500 euro kun je niet met PayPal betalen.

KARWEI Cadeaukaart
Je kunt nu ook betalen met de KARWEI cadeaukaart in de webshop. Mocht het te betalen bedrag hoger zijn dan de waarde op de kaart, dan kan je voor het resterende bedrag een andere betaalmethode kiezen.

Achteraf betalen
Je kunt achteraf betalen via onze betaalpartner Klarna. Zodra wij de bestelling verzenden, ontvang je per e-mail een digitale factuur van Klarna. Je hebt vervolgens 14 dagen de tijd om te betalen. Via Mijn Klarna heb je een volledig overzicht van de factuur of de betaling. Koop je voor het eerst iets via Klarna dan kan je maximaal € 150,- achteraf betalen. Bij een volgende aankoop is de limiet voor achteraf betalen € 2500,-. Daarnaast bepaalt Klarna op diverse manieren wat het te besteden bedrag mag zijn.

Voor vragen over de achteraf betaling of een afgekeurde bestelling via Klarna, kun je contact opnemen met Klarna via 020-8082852 of de chat via klarna.nl/klantenservice.

Betalen in de KARWEI-bouwmarkt
In alle KARWEI-bouwmarkten kun je contant betalen. Ook worden alle reguliere betaalpassen en creditcards geaccepteerd. Betalen met American Express is helaas niet mogelijk.

Intergamma op rekeningafschrift
Je betaling aan karwei.nl vind je op je rekeningafschrift onder de naam Intergamma bv.

Op onderstaande pagina's vind je meer informatie over diverse betalingsmogelijkheden en de KARWEI KAART.
- KARWEI Cadeaukaart
- KARWEI KAART
- Kortingsbonnen sparen
- VVV cadeaubonnen

Recent bekeken