Creëer met de juiste verfkleuren rust in je slaapkamer. Met de kleuren in je slaapkamer, geef je je persoonlijkheid het meeste prijs. Slaapkamerkleuren zijn namelijk de spiegel van de ziel, zeggen ze wel eens. In je slaapkamer kom je tot rust, voel je je geborgen en heb je lief. Kies dan ook met zorg de juiste verfkleuren voor je slaapkamer. Doe kleurinspiratie op met de stijltips en de kleurcollecties van Flexa die met veel aandacht zijn samengesteld.

Bekijk alle Flexa verf

“Kleur je interieur met frisse kleurcombinaties en zorg voor pit in je woonkamer.”

Willeke Jongejan, kleurexpert AkzoNobel/Flexa

Jouw stemming bepaalt de verfkleur

Houd je van geborgenheid in je slaapkamer en vind je het fijn om je te omringen met natuurlijke kleuren? Of gaat je voorkeur uit naar donkere kleurtinten die het gevoel geven van rijkdom en luxe? Of kleur je je slaapkamer liever met felle kleuren die passen bij jouw passievolle en energieke persoonlijkheid? Als je op zoek bent naar mooie uitgesproken verfkleuren voor jouw slaapkamer, zul je zeker slagen met de Flexa Creations-collectie. Ook voor rustgevende zachte kleurtinten kan je met Flexa Creations goed uit de voeten. Kijk ook bij Flexa Strak op de muur voor mooie actuele neutraaltinten en kleurinspiratie.

Tip!
Ook voor het gebruik felle accentkleuren in je slaapkamer geldt dat je deze het beste kunt aanbrengen op de wand achter je bed. Zo behoud je het gevoel van rust en geborgenheid.

Recent bekeken