Makkelijker dan je denkt

Flexa mooi makkelijk is een lakkenlijn waarmee je een oppervlakte of voorwerp in een handomdraai opknapt; van meubels tot vloeren, trappen, deuren, kozijnen, keukenkasten en radiatoren. Het is makkelijk in gebruik, omdat je geen grondverf nodig hebt. Het product is specifiek afgestemd op jouw object en is direct te gebruiken op praktisch alle ondergronden. Na de juiste voorbehandeling kan je meteen aan de slag.

Een nieuwe vloer- of trap(bekleding) kan een dure investering zijn. Met mooi makkelijk is het gemakkelijk om je vloer of trap een nieuwe uitstraling te geven zonder hoge kosten. Het is zelfs duurzaam en gemakkelijk schoon te houden. De lak is zeer slijtvast en beschermt daardoor goed tegen intensief gebruik zoals de trap op en af lopen en verschuivingen.

Flexa mooi makkelijk radiatoren

Maak van je radiatoren een stijlvol element door ze een snelle, makkelijke en kleurrijke update te geven met mooi makkelijk. Het gebruik van grondverf is niet nodig, waardoor je wat tijd en geld bespaart. De lak droogt snel, is hittebestendig en geurarm waardoor je de radiatoren snel weer in gebruik kunt nemen.

Flexa mooi makkelijk deuren & kozijnen

Van tijd tot tijd hebben kozijnen en deuren een beetje liefde, zorg en aandacht nodig. Met mooi makkelijk geef je ze eenvoudig een makeover en bescherm je ze tegen veelvuldig gebruik.

Flexa mooi makkelijk meubels

Van het opknappen van een versleten stoel tot het bijwerken van je favoriete tafel, het verven van meubels is leuk en kan voldoening geven. Tegelijkertijd voeg je snel een nieuwe kleur toe aan je interieur.

Flexa mooi makkelijk keukenkasten

Ben je op zoek naar een gave makeover of spaar je voor een nieuwe keuken? Mooi makkelijk geeft je een budget vriendelijke manier om je keukenkasten te veranderen. De levensduur van je keuken verlengen kan op hout, melamine of PVC. Fijn is dat de lak kras- en stootvast is en zeer goed reinigbaar, zo blijft het resultaat mooi.

Flexa mooi makkelijk kleurpalet

Kies je kleur(combinatie)! Het mooi makkelijk kleurpalet is actueel en moeiteloos te combineren. Flexa helpt je om een makkelijke kleurkeuze te maken.

De kleuren in het palet zijn:

• Verticaal te combineren binnen de kleurfamilie (ton-sur-ton)
• Horizontaal te combineren met de naastgelegen kleurfamilie
• Altijd de juiste neutraal bij jouw favoriete kleur

Verkrijgbaar in 0.75L en 2,5L zijdeglans en mat (mooi makkelijk meubels en keukenkasten)

Recent bekeken