Het Flexa Creations Retro Revival kleurpalet is ontworpen door Marij van My Attic in samenwerking met de kleurspecialisten van Flexa. De kleuren zijn exclusief verkrijgbaar in een Flexa Creations kleurtester of in muurverf en lak op de mengmachine bij Karwei.

"Ik ben een echte liefhebber van vintage design, retro interieurs en dan met name uit de Midcentury Modern periode. Tijdens de ontwikkeling van deze kleurencollectie heb ik mij dan ook laten inspireren door de vormen, patronen en kleuren uit deze tijd. Het Retro Revival palet bestaat uit toegankelijke en gedurfde tinten die karakter geven aan je interieur. De kleuren lenen zich er perfect voor om een persoonlijk statement te maken maar ook om verrassende kleuraccenten toe te voegen aan een ruimte. Een kleurencollectie met een knipoog naar vroeger die jouw interieur tot leven brengt!"

Marij
My Attic

Met Flexa Creations zorg je voor mooie en diepe kleuren, die hun kleur behouden en niet vervagen door de HD kleurtechnologie. De unieke formulering vermindert vervaging van kleurpigmenten door UV licht. Zo kun je extra lang genieten van je Flexa Creations kleur.

Bekijk hier het assortiment

Met de Flexa kleurtester kan je verschillende kleuren thuis op jouw muur uitproberen. Zo ben je vooraf zeker van jouw kleur.

Recent bekeken