14.
99
Dit product is uit ons assortiment
Toon alternatieve producten

Productomschrijving

  • Binnen/buitengebruik:Binnen
  • Beschikbare functies:Tijdweergave

Alecto

Reiswekker met snooze en trilalarm, ideaal voor onderweg

Alecto AK-5 Reiswekker
Compact, ideaal voor op reis
2 Wektijden met snooze en trilalarm
Verkrijgbaar in de kleur: wit

Deze reiswekker met snooze en trilalarm mag niet in je koffer of reistas ontbreken. Dankzij de DCF-gestuurde klok heb je altijd exact de juiste tijd bij je. Je bent niet afhankelijk van de wekservice bij hostels of hotels, maar hebt het zelf in de hand. Op deze reiswekker met snooze en trilalarm kun je twee wektijden instellen, dus je zult je niet meer verslapen. En dat kan nou net het verschil maken tussen een vlucht of de bus wel/niet halen. Dus of je nou voor business of pleasure op weg gaat: neem deze reiswekker met je mee.

Specificaties van deze reiswekker met snooze en trilalarm
We hebben de wekker zo compact mogelijk gehouden, want er is nou eenmaal nooit te véél ruimte in je bagage. Met 8,5 x 10,5 x 1,9 centimeter (h x b x d) neemt hij weinig plek in. Klein van stuk, maar wel uitgerust met allerlei handige functionaliteiten:
• De DCF-gestuurde klok, die we al noemden. DCF is de meest nauwkeurige tijdsaanduiding mogelijk; tot op de milliseconde nauwkeurig. De tijdsaanduiding op het beeldscherm is groot en duidelijk.
• Het display is verlicht, om ’s nachts meteen te zien hoe laat het is.
• Countdown timer/stopwatch/chronometer
• De datum wordt in het scherm weergegeven.
• Je kunt de gewenste taal instellen, met keuze uit: Nederlands, Frans, Duits, Engels, Spaans, Italiaans, Deens en Russisch.

Bevestiging van de reiswekker met snooze en trilalarm
De reiswekker werkt op twee AA batterijen. Aan de achterkant is een standaard bevestigd, waarmee je de wekker kunt neerzetten of ophangen. En ten slotte: het scherm meet 6,0 x 3,3 centimeter. Kortom: deze compacte reiswekker met snooze en trilalarm is handig in gebruik en kan tegen een stootje.

Lees meer

Vaak samen gekocht

Duracell Batterij AAA Alkaline Plus 8 stuks
2 klantreviews
Duracell Plus AAA-alkalinebatterijen zijn ideaal voor al je apparaten voor dagelijks gebruik. Duracell Plus AA gaat tot 100% langer mee* (*Levensduur vergeleken met de minimale ... Duracell Plus AAA-alkalinebatterijen zijn ideaal voor al je apparaten voor dagelijks gebruik. Dur...
9.
99
Bekijk alles in potlood batterij

Specificaties

Product
Productnummer 618329
EAN 8712412579006
Gewicht product 110 gr
Type(nummer) AK-5
Merk Alecto
Algemeen
Kleurfamilie Wit
Type Wekker met weerstation
Gebruik
Alarmfunctie Ja
Binnen/buitengebruik Binnen
Geschikt voor app Nee
Beschikbare functies Tijdweergave
Verlicht display Ja
Accessoires
Inclusief batterijen Nee

Klantreviews

Recent bekeken