Watervast Laminaat Licht Grijs Eiken 4V-groef 8 mm 2,13 m2

22.
95/m²
Per verkoopeenheid € 48.88
Wat is je oppervlakte?
Dit product is uit ons assortiment
Toon alternatieve producten

Productomschrijving

  • Dikte van 8 mm
  • V-groef aan korte en lange zijde
  • Geschikt voor intensief woongebruik en licht commercieel gebruik
  • Garantie van 25 jaar
  • Makkelijk te leggen met klikverbinding
  • Watervast

Dit watervaste laminaat met een lichtgrijs eiken decor is speciaal gemaakt voor het gebruik in vochtige ruimtes. Met dit kliklaminaat kun je dus een unieke look geven aan bijvoorbeeld je badkamer of toilet. Het laminaat is echter niet geschikt voor natte ruimtes zoals de douchecabine. Bovendien is dit waterbestendige laminaat ook geschikt voor vloerverwarming. Het laminaat is voorzien van een V-groef aan alle zijden waardoor deze de look van een authentieke planken vloer heeft. Door de klikverbinding is het leggen van de vloer gemakkelijk en eenvoudig. Het is raadzaam om de randen van de ruimte waarin het watervaste laminaat gelegd wordt goed af te kitten om ervoor te zorgen dat er geen vocht onder het laminaat sijpelt. Geen zin om het laminaat zelf te leggen? Maak dan gebruik van onze montageservice.


Bijpassende plinten
Bijpassende plinten met nr. 509 en nr. 510 voor het laminaat zijn apart te verkrijgen. Ook kan je kiezen uit hoge witte plinten die in diverse stijlen en hoogtes verkrijgbaar zijn. Voor afwerken van hoeken en kozijnen zijn speciale plintaccessoires apart verkrijgbaar. Daarmee werk je je nieuwe vloer mooi af.

Basisvloer
Laminaat kan worden gelegd op een betonnen of houten basisvloer. Deze dient vlak, vochtvrij en stabiel te zijn. Zet losse houten planken vast en maak een basisvloer van spaanplaat. Een betonnen vloer mag niet meer dan 2% vocht bevatten en verwerk bij dit type vloer altijd een vochtdichte folie. Daarnaast kan er ook nog een ondervloer voor onder andere warmte- isolatie of geluidsdemping worden gelegd. Het plaatsen van een ondervloer is een uitermate essentieel onderdeel van jouw nieuwe laminaatvloer. De belangrijkste redenen om een ondervloer te plaatsen zijn: kleine oneffenheden worden weggewerkt, is thermisch en akoestisch isolerend. Voor elk type kamer en elk type situatie hebben wij een geschikte ondervloer beschikbaar.

Hulp nodig bij je klus?
Bekijk het klusadvies op onze website voor meer informatie over het leggen van een laminaatvloer.

Gereedschap
Maak bij het leggen van de vloer gebruik van: decoupeerzaag (voorzien van laminaatzaagje) of laminaatsnijder, winkelhaak, meetlat, potlood en afstandhouders.

Onderhoud
Laminaat is een hygiënische vloer die eenvoudig en gemakkelijk met een zachte bezem of stofzuiger schoongemaakt kan worden. Goed onderhoud verlengt de levensduur van je vloer. De vloeren zijn voorzien van een harde kunststof toplaag die bestand is tegen dagelijkse invloeden van schoenen, toch kunnen scherpe voorwerpen en zand de vloer beschadigen. Zorg daarom voor een goede deurmat, maak de vloer regelmatig schoon met zachte bezem of stofzuiger met zachte borstel en dweil met zo weinig mogelijk water (eventueel voorzien van een laminaatreiniger). Wees voorzichtig met het schuiven van meubels en voorzie deze van viltplakkers. Een bureaustoel met (zwenk)wieltjes kan jouw vloer ernstig beschadigen. Een vloermat onder het bureau kan dit voorkomen.

Lees meer

Specificaties

Product
Productsoort Laminaat
Productnummer 570799
Gewicht product 1888 gr
Hoogte product 8 mm
Lengte product 1.38 m
Breedte product 19.3 cm
Type(nummer) 570799
Merk Geen
Duurzaam Nee
Afmetingen uit verpakking
Dikte lamel 8.0 mm
Aantal m² per pak 2.13 m²
Aantal lamellen per pak 8.0
Lengte lamel (excl verbinding) 1380.0 mm
Breedte lamel (excl verbinding) 193.0 mm
Algemeen
Type artikel Laminaat
Kleurstaal Ja
Lijn Waterbestendig laminaat
Afwerking Behandeld
FSC-keurmerk Ja
PEFC keurmerk Nee
Materiaal Hout (bewerkt)
Soort materiaal HDF, Melamine
Uiterlijk
Kleur Lichtgrijs
V-groef Ja aan korte en lange zijde
Houtlook/houtstructuur Ja
Voelbare houtstructuur Ja
Vorm Plank
Glanstype Mat
Decor Lichtgrijs eiken
Kleurfamilie Grijs
Gebruik
Geluidsreducerende onderlaag Nee
Geschikt voor vloerverwarming Ja
Type vloerverwarming Elektrisch snoer, Warmwaterbuizen
Geschikt voor trap Nee
Geschikt voor vochtige ruimtes Nee
Antislip Ja
Type verbinding Klikverbinding
Legmethode Zwevend met klikverbinding
Leginstructies Niet iedere laminaatvloer wordt op dezelfde wijze gelegd. Lees daarom zorgvuldig de bijgevoegde leginstructie voordat je start met leggen. Dit voorkomt ook dat door verkeerd leggen je geen aanspraak meer kan maken op de garantie. Laat het laminaat in gesloten verpakking 48 uur rusten in de ruimte waar de vloer geplaatst wordt (op kamertemperatuur) en stapel de pakken vlak op. Zet de pakken nooit schuin tegen de muur, dan kunnen ze kromtrekken. Houd de luchtvochtigheid in je huis stabiel (50-60%). Een te hoge luchtvochtigheid zorgt ervoor dat de vloer te veel gaat uitzetten en omhoog kan komen.
Gebruiksklasse Intensief woongebruik, Normaal commercieel gebruik
Etiket informatie
Reviews worden geladen

Recent bekeken