Semnan Vloerkleed Licht Grijs Hexagon Patroon 12 mm 160x230 cm

€ 219.00
164.
25
Aanbieding geldig t/m 25-08-2019
Dit product is uit ons assortiment
Toon alternatieve producten

Productomschrijving

  • Laagpolig vloerkleed
  • Met ingeschoren hexagon patroon

Het Semnan vloerkleed licht grijs 12 mm 160x230 cm is een veelzijdig vloerkleed en heeft een ingeschoren hexagon patroon dat zorgt voor een strakke uitstraling. Door de neutrale kleur van het karpet past het in diverse woonstijlen.

Garantie
Het vloerkleed ontvang je met een jaar garantie zodat je op dit tapijt een betrouwbare aankoop doet.

Onderhoud
Gebruik altijd een deurmat bij de voor-en achterdeur van je woning. Zo voorkom je dat vuil in je woning komt en het vloerkleed vuil wordt (ook voorkomt dit krassen op je laminaatvloer). Om slijtage op veel belopen plekken te voorkomen adviseren wij om je vloerkleed af en toe te draaien. Ieder type vloerkleed heeft specifiek onderhoud nodig. Zo kan je een hoogpolig vloerkleed het beste uitkloppen. Zorg er daarnaast voor dat je je vloerkleed iedere week stofzuigt met een stofzuiger met roterende borstel. Zet de stofzuiger op een lagere stand bij vloerkleden met een hoge pool.

Vlekken
Ontstane vlekken moet je onmiddellijk schoonmaken. Zo voorkom je dat de vlek zich verder over het vloerkleed verspreidt. Zorg ervoor dat je vloeibare vlekken altijd van buiten naar binnen schoonmaakt. Alle vloeibare vlekken moeten eerst opgedept worden met een schone, droge doek of keukenpapier. Vlekken kan je het beste verwijderen met lauw water. Laat de vlek in een natte badstof (hand)doek trekken. Ga in ieder geval niet wrijven, maar leg de natte (hand)doek op de vlek en wacht tot de (hand)doek is opgedroogd. Rode wijn vlek? Gebruik nooit zout en witte wijn, dit maakt de vlek alleen maar erger. Probeer de vlekken niet weg te schrobben, dit kan de garens van het vloerkleed beschadigen. Mocht de vlek nog niet zijn verwijderd, informeer dan naar de speciale tapijtreinigers, zoals de HG Reiniger tapijt en bekleding 0,5L (verkrijgbaar in onze bouwmarkt)

Lees meer

Specificaties

Product
Productsoort Vloerkleed
Productnummer 600925
Gewicht product 3300 gr
Hoogte product 1.6 m
Lengte product 1.2 cm
Breedte product 2.3 m
Type(nummer) 600925
Merk Geen
Algemeen
Afwerking Gebandeerd
Decor lichtgrijs
Kleur lichtgrijs
Lijn Semnan
Soort materiaal Katoen, Wol
Vorm Rechthoek
Kleurstaal Nee
Kleurfamilie Grijs
Type Karpet
Gebruik
Beoogd gebruik Universeel
Geschikt voor wasmachine Nee
Zuignap onderkant Nee
Technische kenmerken
Antistatisch Nee
Maatwerk Nee
Productiemethode Machinaal gemaakt
Poolstructuur Losse draad dun
Poolgewicht 3300.0 g/m²
Poolhoogte 12.0 mm
Antislip Nee
Stofsamenstelling Geweven vezels
Reviews worden geladen

Recent bekeken