Natural Vloerkleed Duif Grijs 50 mm 160x230 cm

149.
00
Dit product is uit ons assortiment
Toon alternatieve producten

Productomschrijving

  • Hoogwaardig vloerkleed
  • Gemaakt van extra dikke en lange garens

Met het vloerkleed Natural duifgrijs haal je een fraai vloerkleed in huis. Gemaakt uit extra dikke, lange garens is dit een hoogwaardig karpet. Met een dikte van 50 mm is het kleed behoorlijk stevig. De Natural duifgrijs heeft, net zoals de andere Natural kleden, een warm en kleurig karakter. Daarom maak je je woning met het Natural vloerkleed duif grijs 50 mm 160x230 cm meer dan af.

Garantie
Het vloerkleed ontvang je met een jaar garantie zodat je op dit tapijt een betrouwbare aankoop doet.

Onderhoud
Gebruik altijd een deurmat bij de voor-en achterdeur van je woning. Zo voorkom je dat vuil in je woning komt en het vloerkleed vuil wordt (ook voorkomt dit krassen op je laminaatvloer). Om slijtage op veel belopen plekken te voorkomen adviseren wij om je vloerkleed af en toe te draaien. Ieder type vloerkleed heeft specifiek onderhoud nodig. Zo kan je een hoogpolig vloerkleed het beste uitkloppen. Zorg er daarnaast voor dat je je vloerkleed iedere week stofzuigt met een stofzuiger met roterende borstel. Zet de stofzuiger op een lagere stand bij vloerkleden met een hoge pool.

Vlekken
Ontstane vlekken moet je onmiddellijk schoonmaken. Zo voorkom je dat de vlek zich verder over het vloerkleed verspreidt. Zorg ervoor dat je vloeibare vlekken altijd van buiten naar binnen schoonmaakt. Alle vloeibare vlekken moeten eerst opgedept worden met een schone, droge doek of keukenpapier. Vlekken kan je het beste verwijderen met lauw water. Laat de vlek in een natte badstof (hand)doek trekken. Ga in ieder geval niet wrijven, maar leg de natte (hand)doek op de vlek en wacht tot de (hand)doek is opgedroogd. Rode wijn vlek? Gebruik nooit zout en witte wijn, dit maakt de vlek alleen maar erger. Probeer de vlekken niet weg te schrobben, dit kan de garens van het vloerkleed beschadigen. Mocht de vlek nog niet zijn verwijderd, informeer dan naar de speciale tapijtreinigers, zoals de HG Reiniger tapijt en bekleding 0,5L (verkrijgbaar in onze bouwmarkt)

Lees meer

Specificaties

Product
Productsoort Vloerkleed
Productnummer 447005
Gewicht product 11000 gr
Hoogte product 5.0 cm
Lengte product 1.6 m
Breedte product 2.3 m
Type(nummer) 9013011011
Merk Geen
Duurzaam Nee
Algemeen
Afwerking Gebandeerd
Kleur duifgrijs
Vorm Rechthoek
Kleurstaal Nee
Decor duifgrijs
Lijn Natural
Kleurfamilie Grijs
Afwerking Gebandeerd
Materiaal Stof/textiel
Type artikel Vloerkleed
Gebruik
Beoogd gebruik Universeel
Geschikt voor wasmachine Nee
Zuignap onderkant Nee
Binnen/buitengebruik Binnen
Technische kenmerken
Antistatisch Ja
Maatwerk Nee
Productiemethode Met de hand gemaakt
Poolstructuur Losse draad dik
Poolgewicht 1500.0 g/m²
Poolhoogte 50.0 mm
Stofsamenstelling Geknoopte vezels
Antislip Nee
Etiket informatie
Reviews worden geladen

Recent bekeken